Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän seudulle rakennetaan alueellinen HimosJämsä matkailusivusto. Sivusto sisältää myös alueellisen verkkokaupan. Tavoitteena on julkaista verkkosivusto vuoden 2018 lopulla.

Näkyvyys Jämsän kaupungin rakentamalla HimosJämsä-sivustolla on Jämsässä toimiville yrityksille ilmaista. Yritykset solmivat verkkokauppasopimuksensa suoraan palvelun tarjoavan Johkun kanssa (www.johku.fi) ja valitsevat järjestelmästä näkyvyydeksi HimosJämsä-sivuston sekä muut haluamansa julkaisukanavat. Johku perii 2,5 % provision verkkokaupan kautta toteutuneesta myynnistä. Maksunvälittäjän palkkio on suunnilleen saman verran. Kaikki rahaliikenne liikkuu Johkun ja yritysten välillä. Alkuinvestoinnin jälkeen verkkokaupan ylläpito ei aiheuta kaupungille lisäkustannuksia.

Asiakkaalle alueellinen verkkokauppa tarjoaa kanavan, josta voi ostaa monen eri yrityksen tuotteita yhdellä laskulla. Asiakas näkee kaikki vapaana olevat mökit ja voi ostaa samalla kertaa haluamansa ohjelmapalvelut, tapahtumaliput ja muut Jämsän palvelut.

HimosJamsa.fi -verkkosivustoa ylläpitää kaupungin matkailuneuvonta. Sivustolla tarjotaan matkailuvinkkejä ja yleistä matkailuneuvonnallista tietoa seudusta. Yritykset vastaavat omien tuotetietojensa syöttämisestä, päivittämisestä ja ylläpidosta. Sivusto palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita. Tuotetiedot tarjotaan vähintään suomeksi ja englanniksi. Jämsän kaupungin matkailuneuvonta järjestää syksyllä yrityksille koulutusta verkkokaupan käyttöönotosta ja antaa vinkkejä matkailupalvelujen tuotteistamiseen.

HimosJamsa.fi -sivusto ja alueellinen verkkokauppa ovat kaupungin vastaus matkailuyrityksiltä ja matkailijoilta saatuun palautteeseen. Tavoitteena on helpottaa Jämsän matkailupalvelujen löydettävyyttä ja mahdollistaa palvelujen ostamisen yhdestä verkko-osoitteesta.

Uusi sivusto tukee yritysten tekemää #HimosJämsä somemarkkinointiyhteistyötä ja edesauttaa alueen imagollista markkinointia. Verkkosivusto rakennetaan Jämsän kaupungin ja TriMedia Oy:n yhteistyönä.

Lisätietoja:
matkailusihteeri Päivi Nironen p.050 577 1903
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn