Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Opetusjohtaja Sami Lahti siirtyy toisen työantajan palvelukseen elokuun 2018 alusta lukien. Jämsän kaupungin sivistyslautakunta kiitti kokouksessaan Sami Lahtea ansiokkaasta työstä Jämsän kaupungin perusopetuksen ja sen myötä jämsäläisten lasten ja nuorten hyväksi sekä toivotti menestystä uudessa virkatehtävässä.

Sivistyslautakunta on antanut määräaikaisen viran täyttöluvan opetusjohtajan viralle siten, että siihen sisältyy sisäinen tehtäväjärjestely. Tehtävien järjestelyn painava peruste on kaupungin taloudellinen tilanne. Sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen tehnyt määräaikaisia tehtäväjärjestelyjä toimialalla. Järjestelyjen aikana niiden toimivuutta ja kantavuutta arvioidaan.

Kunnallisen viranhaltijalain mukaisin perustein sivistystoimenjohtaja on siirtänyt suostumuksensa perusteella opistojen rehtori, KM Sini Käkösen opetusjohtajan virkaan ajalle 1.8.2018-31.7.2019. Virkaan sisältyy velvollisuus hoitaa opistojen rehtorin virkatehtävät. Käkönen omaa kelpoisuuden virkaan ja on hoitanut virkatehtävänsä moitteettomasti.

Sivistystoimenjohtaja ja va .opetusjohtaja muodostavat tiiviin työparin perusopetuksen johtamis-, henkilöstö- ja taloushallintotehtävien osalta. Samassa yhteydessä on myös muita tehtäviä jaettu samaksi määräajaksi uudelleen. Lisäksi perusopetuksen hankkeille on nimetty vastuuhenkilöt. Opistojen kurssisuunnittelua ja eri tilaisuuksien käytännön asioiden hoitamista järjestellään uudelleen kaupungin toimistopalvelujen projektiryhmässä.

– Etenemme maan hallituksen viitoittaman kokeilukulttuurin hengessä kohti jaettua johtajuutta, sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen tiivistää määräaikaista tehtäväjärjestelyä.
– Toimialan vahvuudet: henkilöstön osaaminen, vastuullinen suhtautuminen ja luottamus yhdessä tekemiseen, tulivat todennettua jälleen kerran sen lyhyen ajan sisällä, jonka aikana ratkaisut tuli saada tehdyiksi, Kilpeläinen jatkaa.

Lisätietoja:

sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen p. 0400 542 062, viikolla 26

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn