Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Suomen suurimman ja tärkeimmän raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO järjestetään Jämsän Myllymäessä 17.kertaa. Kolmen päivän aikana näyttelyssä vierailee lähes 40 000 henkilöä.

Jämsän kaupunki on alueen muiden maanomistajien, kuten Jämsän ammattiopiston ja yksityisten ohella, FinnMETKOn yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. FinnMETKO2018 käsittää yli 250 hehtaarin yhtenäisen näyttelyalueen ulko- ja sisäosastoineen, pysäköinti-, koeajo- ja kilpailualueineen.

FinnMETKOn kävijämäärä kolmen päivän aikana 30.8.–1.9.2018 on lähes 40000 henkilöä. Tapahtumaan osallistuu näytteilleasettajia, yleisöä ja vieraita ulkomaita on myöten. Myös jämsäläisiä alan yrityksiä on mukana näytteilleasettajina ja yhteistyökumppaneina.

Myllymäen yrityspuistoa ja muita yritysalueita markkinoidaan Jämsän kaupungin ja Jämsekin yhteisellä messuosastolla nro 366, FinnMETKO-hallissa. Myllymäen yrityspuisto on osa FinnMETKO-tapahtuman laajaa näyttelyaluetta. Yrityspuisto tarjoaa helposti rakennettavassa kangasmaastossa 31 rakennusvalmista tonttia. Tonttien koot vaihtelevat n. 2 000 – 18 000 m2 ja neliöhinta on 5 euroa. Jämsän Yrityskiinteistöt Oy on valmis rakentamaan yrityksille hallitilaa Myllymäen yrityspuistoon. Tilat rakennetaan yrityksen tarpeista lähtien ja yritys pääsee mukaan suunnitteluun heti alkumetreillä.

Näyttelyn aikana Myllymäen alueella on odotettavissa normaalia enemmän liikennettä ja ruuhkia. Näyttelyn kävijöille on järjestetty runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Kilpakorven kaukopysäköintialueelta on päivittäin maksuttomat bussikuljetukset näyttelyalueelle ja takaisin.

www.finnmetko.fi
www.investinjamsa.fi

Lisätietoja:
kaupunkisuunnittelupäällikkö Kari Stenlund p. 050 344 3904
Jämsek Oy/ toimitusjohtaja Ulla Haggrén p. 040 526 1393

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn