Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän Ateria-, Puhtaus- ja Tekstiilipalvelut liikelaitos jatkaa uimahalli Koskikaran kahvio- ja kassapalvelujen tuottamista toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 1.1.2019 alkaen. Sopimuksen irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta. Sopimuksen mukaisesti liikuntapalvelut maksaa 4 500 euron kuukausikorvauksen liikelaitokselle palvelun järjestämisestä. Vuotuinen kustannus on 54 000 euroa.

Nykyisen 31.12.2018 päättyvän kassa- ja kahviopalvelujen järjestämisen ostopalvelusopimuksessa liikelaitokselle maksettava kuukausikorvaus on 4 000 euroa. Uuden sopimuksen mukainen kuukausikorvaus lisää uimahallin kustannuksia 6 000 euroa vuodessa. Kassa- ja kahviopalvelun järjestämisen kohonneeseen kustannukseen on varauduttu vuodelle 2019 esitetyssä talousarviossa.

Yhteistyö Jämsän Ateria-, Puhtaus- ja Tekstiilipalvelut liikelaitoksen kanssa on sujunut hyvin, sanoo vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki. Kevätkaudella tehdään asiakastyytyväisyyskysely, jonka tulosten perusteella tähdätään vielä parempaan palveluun koko uimahallitoiminnan osalta, toteaa Pohjoismäki.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn