Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Himos & Jämsä matkailuesitteessä kerrotaan Jämsän ja Himoksen matkailutarjonnasta kaudella 2019-2020. Esite julkaistaan maaliskuussa.

Himos & Jämsä matkailuesitteessä kerrotaan monipuolisesti Jämsän seudun matkailutarjonnasta ja tapahtumista talvella ja kesällä.

Esitteen tekstiosuuden on tuottanut Jämsän matkailuinfo osana kaupungin matkailuneuvontaa ja -markkinointia. Jämsäläiset yritykset ja yhdistykset saavat esitteessä lisänäkyvyyttä maksullisen mainoksen avulla tai osallistumalla palveluhakemistoon rivi-ilmoituksella. Esitteen suunnittelusta vastaava Mainostoimisto Focus Flow on yhteyksissä Jämsän seudun matkailu- ja palveluyrityksiin lähiviikkojen aikana. Mediakortti lähetetään yrityksille sähköpostitse.

Esitteen levikki ja jakelu

Himos & Jämsä -esite on Jämsän seudun ainoa matkailupalveluja esittelevä imagollinen ja opastuksellinen esite. Esite painetaan suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Esite on jaossa noin 100 Suomen matkailuneuvonnassa ja sitä postitetaan seudusta kiinnostuneille matkailijoille ympäri maailmaa. Esitettä on saatavilla Himoksella, kaupungin matkailuneuvonnassa, Jämsän keskustan liikkeissä ja liikenneasemilla. Esite on luettavissa myös kaupungin internetsivuilla ja se tukee tehokkaasti alueen matkailupalvelujen digimarkkinointia.

Jämsän seudun matkailuyrityksissä yöpyy vuosittain n. 250 000 matkailijaa. Himoksessa käy runsaasti päiväkävijöitä ja seudulla asuu tuhansia kesäasukkaita.

Lisätietoja:
Sanna Leppänen
matkailusihteeri
p. 050 372 0069

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn