Error while rendering logo particle.
Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Kaupunginvaltuusto hyväksyi vuoden viimeisessä kokouksessaaan 2019 talousarvion ja taloussuunnitelman ennätyslyhyessä ajassa.

Organisaatioselvitys

Jämsän kaupunginvaltuusto edellytti kesäkuussa kouluverkkoselvityksen päätöksen yhteydessä kokonaisvaltaisen organisaation ja toimintojen selvittämisen niin, että siitä saatavat säästöt ovat käytettävissä vuoden 2019 talousarviota ja toteuttamissuunnitelmaa tehtäessä. Jämsän kaupunki hankki organisaatioselvityksen konsulttipalveluina Petri Härköseltä.

Organisaatioselvitys saatettiin valtuustolle tiedoksi. Kaupunginhallitus jatkaa organisaatioselvityksen käsittelyä 3.12.2018. Tavoiteaikataulu; organisaatioselvityksen toimenpiteet ja talousluvut ovat 4.3.2019 kaupunginhallituksen kokouksessa valmiina lisätalousarviota varten.

Kaupunginvaltuusto keskustelee organisaatioselvityksestä kevään kokouksessa.

Irtisanoutuminen luottamustoimista / Olli Pesonen

Kaupunginhallitus esitti kaupunginvaltuustolle, että valtuusto myöntää Olli Pesoselle eron Jämsän kaupungin luottamustoimista ja valitsee hänen tilalleen tekniseen lautakuntaan varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Kaupunginvaltuusto myönsi Olli Pesoselle eron kaupungin luottamustoimista ja valitsi hänen tilalleen tekniseen lautakuntaan varajäseneksi Joonas Valkeajärven jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Talousarvio 2019 ja taloussuunnitelma vuosille 2019 - 2021

Kaupunginhallitus ehdotti kaupunginvaltuustolle, että valtuusto hyväksyy talousarvion ja -suunnitelman vuosille 2019 – 2021. Koska talousarvio ei ole tasapainossa, kaupunginhallitus tekee kaupunginvaltuustolle esityksen organisaatioselvittelyjen pohjalta tasapainotusehdotuksen huhtikuun alkupuolella.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi talousarvion ja taloussuunnitelman 2019 - 2021.

 

Kaupunginvaltuuston esityslista 26.11.2018

Kaupunginvaltuuston kokous on nähtävillä videotallenteena kaupungin Youtube –kanavalla.

Lisätietoja:
kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Merja Lahtinen p. 040 846 8907

 

 

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn