Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki muistaa vuosittain menestyneitä jämsäläisiä urheilijoita. Menestyneille urheilijoille, valmentajille tai ohjaajille ja seuroille muistamiset jaetaan stipendeinä. Stipendin voi saada SM-, PM-, EM- tai Olympia- ja MM-tason kilpailuissa menestymisestä.

– Liikuntaväeltä ja seuroilta toivotaan aktiivisuutta, jotta saisimme tiedot kaikista stipendiin oikeutetuista, sanoo vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki.

Jämsän kaupungin muistamisohjeisto menestyneiden urheilijoiden, urheilutoimijoiden ja urheiluseurojen palkitsemiseksi hyväksyttiin vuonna 2012 ja ohjeistusta päivitettiin vuoden 2015 lopulla. Tiedot voi toimittaa liitteenä olevalla lomakkeella tai vapaamuotoisesti lomakkeessa pyydetyt tiedot kirjaten kaupungin liikuntatoimistoon os. Kelhänkatu 3,42100 Jämsä tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tiedot pyydetään toimittamaan 31.1.2019 mennessä.

Linkki muistamisohjeisiin ja ilmoituslomakkeeseen https://www.jamsa.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/urheilijoiden-palkitseminen

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn