Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Kaupungin matkailuneuvonta on rakentanut Jämsään alueellista HimosJämsä-matkailusivustoa. Verkkosivusto on avattu suomeksi ja englanniksi osoitteessa www.himosjamsa.fi. Uuden sivuston tavoitteena on helpottaa Jämsän matkailupalveluiden löydettävyyttä ja palvella yhä paremmin myös kansainvälisiä asiakkaita.

HimosJamsa.fi -verkkosivustoa ylläpitää matkailuneuvonta. Sivustolla tarjotaan matkailuvinkkejä ja yleistä matkailuneuvonnallista tietoa seudusta.

Uusi sivusto tukee #HimosJämsä-yritysryhmähankkeen kautta tehtävää some-markkinointiyhteistyötä ja edesauttaa alueen imagollista markkinointia. Kaupunki tarjoaa infrastruktuurin ja puitteet, mutta yrittäjät tuottavat myytävät palvelut ja vastaavat omista tuotteistaan.

Matkailusivusto sisältää myös Johku-verkkokaupan, jonka kautta yritykset ovat tehneet yritysesittelyn ja tuoneet tuotteitaan esille. Viime syksyn yritykset ovat saaneet koulutusta Johku-verkkokaupan käyttöönotosta. Verkkokauppa ei  vielä ole käytössä sivustolla.

Tutustu sivustoon ja anna meille palautetta sivuston toimivuudesta eri selaimilla. Myös vinkit matkailusivuston kehittämiseksi ovat tervetulleita.

Lisätietoja:
Matkailusihteeri Sanna Leppänen
p. 050 577 1903
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn