Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki ja Jämsek Oy järjestävät tulevaisuuspäivänä 1.3.2019 klo 12 - 14, sairaalan auditorio Välkyssä, tulevaisuusajattelua vahvistavan tilaisuuden teemalla: "Tulevaisuus ei tule, se tehdään ". Tilaisuus striimataan Jämsän kaupungin Youtube-kanavalle.

Tilaisuudessa tulevaisuusajatteluun johdattelee ja pieniä pari tai ryhmätehtäviä fasilitoi kehittämispäällikkö Anna-Liisa Juurinen Jämsek Oy:stä.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua nettilinkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/83253B332CCD9B33 tai sähköpostitse osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta ennakkoilmoittautumista edellytetään iltapäiväkahvien varaamista varten.

Miksi Tulevaisuuspäivää tarvitaan?

Koko Suomen Tulevaisuuspäivää vietetään 1.3.2019. Tulevaisuuspäivässä haastetaan suomalaiset yhden päivän ajaksi pohtimaan, minkälaista tulevaisuutta haluamme tehdä: käymään tulevaisuuskeskusteluja. Tulevaisuuspäivän tavoitteena on lisätä tulevaisuustietoisuutta ja saada aikaan ainakin 10 000 tulevaisuuskeskustelua. Lisätietoja tulevaisuuspäivästä: http://tulevaisuuspaiva.fi/

 

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Anna-Liisa Juurinen, Jämsek Oy p. 040 747 7736

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn