Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki on valinnut vuoden 2018 urheilijaksi Roni Kytösen. Jämsän Seudun Moottorikerhoa edustavan Kytösen saavutukset viime vuodelta olivat erinomaiset. Kytönen voitti junioreiden maajoukkueessa EM-pronssia endurossa, SM-kultaa enduron kerhojoukkueiden SM-kilpailussa, EM-kultaa enduron (U21-sarjassa), SM-hopeaa motocrossin A MX2-luokassa, SM-hopeaa cross country A SM-kilpailussa ja EM-pronssia junioreiden joukkuekilpailussa. – Roni Kytönen on jatkanut hienosti pitkät menestykselliset perinteet omaavan jämsäläisen moottoriurheilun perinteitä ja enduron sekä motocrossin harrastajia on seudulla paljon, sanoo vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki.

Vuoden seuratoiminnasta tunnustuksen kolmensadan euron palkintorahan muodossa sai Jämsänkosken Ilveksen lasten jalkapallokoulu.

Jämsänkosken Ilveksen jalkapallokoulussa oli kesällä 2018 par­haim­mil­laan n. 100 innokasta jalkapalloilijaa, mikä on Jäm­sän kokoiselle paikkakunnalle huomattava määrä lapsia. Toukokuun alus­sa huikeat 104 lasta oli ilmoittautunut, ikähaitari oli 3-12 vuotta. Lapset nauttivat todella paljon yh­des­sä olosta ja pelailusta. Pallokoulu huipentui 10. lokakuuta lapsille järjestettyyn päättäjäisiin, jois­sa jokainen sai diplomin ja mitalin kesän pallokoulusta. Pal­lo­kou­lun rehtorin saaman palautteen mukaan eräs 4-vuotias poika oli men­nyt mitali kaulassa iltapesulle eikä ollut malttanut riisua mitalia kau­las­taan edes yöksi. Myös diplomi oli ollut yön ajan visusti tal­les­sa tyynyn alla, tähän tapaan toimintaa luonnehdittiin esityksen perusteluissa.

Jämsän kaupunki muisti jämsäläisiä urheilijoita stipendeillä menestyksestä arvokilpailuissa. Stipendejä jaettiin 15 vuotta täyttäneistä nuorista veteraaneihin niin yksilö- kuin joukkuelajeissa. Palkittavia yksittäisiä urheilijoita ja joukkueita oli kaikkiaan runsaat 60. Stipendien myöntämisessä noudatettiin Jämsän kaupungin muistamisohjeistoa menestyneiden urheilijoiden, urheilutoimijoiden ja urheiluseurojen palkitsemiseksi.

Jämsäläisten menestyneiden urheilijoiden palkitsemistilaisuus järjestettiin tiistaina 16.4.2019 Paunun koululla.

Lisätietoja:
vapaa-aikapäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn