Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunginhallitus valitsi yksimielisesti väliaikaiseksi kaupunginjohtajaksi Anna-Liisa Juurisen. Juurisen pesti alkaa keskiviikkona 8.5. ja kestää uuden kaupunginjohtajan valintaan asti.

Anna-Liisa Juurinen on työskennellyt Jämsässä eri tehtävissä 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä hän toimii kehittämisyhtiö Jämsekin kehityspäällikkönä.

Hän on aikaisemmin toiminut mm. Jämsän kaupungissa hallintojohtajana, sekä vastannut kansallisten aluekeskusohjelman sekä koheesio ja kilpailukykyohjelman koordinoinneista Jämsän seudulla. Juurinen on vetänyt mm. Jämsän kaupungin toimistopalvelut -hanketta sekä ollut järjestämässä korkeakoulutasoista koulutusta Jämsään. Viime syksynä hänet valittiin Pro Ysitie -yhdistyksen toiminnanjohtajaksi.

Koulutukseltaan Anna-Liisa Juurinen on valtiotieteiden maisteri ja ammatillisen opettajankoulutuksen suorittanut opettaja. Hän asuu Kaipolassa. Perheeseen kuuluvat puoliso ja kolme lasta. Iältään Anna-Liisa on 49-vuotias.

Juurinen kommentoi valintaansa tuoreeltaan.

- Olen erittäin sitoutunut Jämsän kaupungin kehittämiseen. Vahvuuteni ja intohimoni ovat tulevaisuuden kunnan rakentaminen ja muutoksen johtaminen. Kiireellisimmin lähden viemään eteenpäin elinvoima-asioiden ratkaisemista ja jatkan työtä kaupungin toimintakulttuurin muuttamiseksi. Tavoitteenani on vuorovaikutuksen vahvistaminen kaikkiin suuntiin, luottamuksen rakentaminen ja Jämsä-työn arvostuksen parantaminen.

Hän korostaa yhteistyön merkitystä.

- Jämsän kaupungilla on erinomainen ja osaava henkilöstö. Työ Jämsän eteen on tiimihommaa, jossa tarvitsemme kaikkien kuntalaisten panosta. Otan mielelläni vastaan ideoita siitä, miten voisimme kehittää elinvoimaista kuntaa uusilla tavoilla.

Anna-Liisa Juurinen aikoo olla helposti lähestyttävä johtaja.

- Juttusilleni voi aina tulla, vaikka Akuliinan aukiolla. Siellä tulee välillä käytyä lauantaikahveella.

Lisätietoja: 
Anna-Liisa Juurinen
p. 040 747 7736
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn