Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsä kaupunki on saanut valtionavustusta 192 000 euroa Jämsänkosken yhtenäiskoulun yhteyteen suunnitellun lähiliikuntapaikan rakentamiseen.

Suunnitelmien mukaan koulun yläpihan nykyinen koripallokenttä kunnostetaan ja yläpihan alueelle sijoitetaan pöytätennispöytä, rekkitangot, tasapainopuomi, karuselli, vastakiikkuja, leikkikeskus –kiipeilytelinen, kutoskeinu, kaksoiskeinuja ja linnunpesäkeinuja. Piha asfaltoidaan ja pihassa on mahdollista harrastaa myös temppupotkulautailua ja rullalautailua. Alapihan suuntaan rakennetaan myös talviliukumäki ja pihat yhdistetään portailla, joita on mahdollista käyttää myös juoksu/kuntoportaina.
 
Alapihalle sijoitetaan tekonurmialusteinen monitoimiareena/kiekkokaukalo. Areenan ympärille voidaan tehdä myös juoksuradat hiekkatekonurmesta. Areenan viereen jää avointa kenttäaluetta, joka jäädytetään talvella luistelukentäksi. Alapihalle sijoitetaan Street work out –kuntoilukeskus.

- Jämsänkosken lähiliikuntapaikka tulee palvelemaan kaikkia ikäryhmiä ja sen varustetaso on todella monipuolinen tarjoten varmasti jokaiselle jotakin, toteaa vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki tyytyväisenä.

Jämsänkosken lähiliikuntapaikkahankkeen kustannusarvio on 650 000 euroa. Rakentaminen ajoittuu vuosille 2019-2020.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
p. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn