Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupungin perusopetuksessa on ollut avoinna apulaisrehtorin määräaikainen virka ajalle 1.8.2019 – 31.7.2021. Viranhoidon alkaessa viran sijoituspaikka on Jämsänkosken yhtenäiskoulu. Määräaikaan mennessä tehtävää haki seitsemän (7) hakijaa, joista kaikki olivat tehtävään kelpoisia. Haastatteluun kutsuttiin 4 hakijaa ja tehtävään valittiin VTM Markus Hyytinen. Hyytinen toimii parhaillaan Ähtärin vs. sivistystoimenjohtajana ja on aiemmin toiminut mm. yhtenäiskoulun rehtorina Multialla ja yläkoulun-lukion rehtorina Puumalassa. Varalle ei valittu ketään.

Apulaisrehtorin tehtäväalueeseen kuuluvat Jämsänkosken yhtenäiskoulu ja Koskenpään koulu. Tehtävänä on yhdessä rehtorin kanssa johtaa, ohjata ja valvoa koulun opetus- ja kasvatustyötä sekä suorittaa hänelle määrätyt hallinto-, taloudenhoito- ja opetustehtävät. Erityisenä vastuualueena on erityisopetus ja oppilashuolto, myös Koskenpään koulun osalta.

Jämsänkosken yhtenäiskoulu aloittaa toimintansa 1.8.2019, jolloin otetaan käyttöön rakennuksen uudisosa.
Uudessa yhtenäiskoulussa on oppilaita noin 550 ja henkilöstöä 61. Jämsänkosken yhtenäiskoulun rehtorina toimii 1.8.32019 alkaen perusopetuksen rehtori Antti Manninen. Hän johtaa myös Koskenpään koulua.

Jämsän kaupunki onnittelee VTM Markus Hyytistä ja toivottaa menestystä viranhoidossa.

Lisätietoja:
torstaina 20.6.2019 ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori Sini Käkönen, p. 040 751 4731

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn