Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 19.6.2019  toimintansa 1.8. aloittavan yhtenäiskoulun nimestä. Uuden yhtenäiskoulun valmisteluista saakka on ollut lähtökohtana, että erillistä nimikilpailua ei järjestetä, vaan koulu nimetään 1.8.2019 alkaen Jämsänkosken yhtenäiskouluksi.  Nimi on luonteva Jämsänkosken taajaman asukkaita palvelevan koulun nimeksi.  Nimi sopii myös hyvin yhteen muiden sivistystoimialan laitosten vesistöaiheisten nimien kanssa.

Uuden koulun myötä päivitettiin myös oppilaaksiottoauleiden nimet. Entisen Mäntykallion ja Kankarisveden koulun oppilaaksiottoelueet ovat 1.8.2019 alkaen ala- ja yläkoulun osalta Jämsänkosken yhtenäiskoulun oppilaaksiottoalueita. Alueiden maantieteelliset rajat säilyvät ennallaan.

Jämsänkosken yhtenäiskoulu aloittaa toimintansa 1.8.2019. Kouluun on yhdistyvät Mäntykallion ja Kankarisveden koulut.  Koulussa on toiminnan alkaessa oppilaita 550  ja   henkilökuntaa 62.  Koulun rehtorina toimii  nykyisin Mäntykallion koulua ja Koskenpään koulua johtava perusopetuksen rehtori Antti Manninen. Hän johtaa myös Koskenpään koulua.

Lisätietoja:
sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen
puh. 0400 542 062

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn