Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki toteuttaa elinvoimakyselyn osana elinvoimaohjelman valmistelutyötä.
Kysely on tarkoitettu kuntalaisille, kesäkuntalaisille, yrityksille, henkilöstölle, sidosryhmien edustajille ja luottamushenkilöille. Verkossa toteutettava kysely on auki 12. elokuuta asti ja siihen toivotaan runsaasti vastauksia.

Linkki kyselyyn

Kaupungilla käynnissä olevan elinvoimaorganisaation ja elinvoimaohjelman valmistelutyön tavoitteena on kaupungin kilpailukyvyn ja elinvoiman vahvistaminen suhteessa muihin kuntiin. Kunta on elinvoimainen, kun se pystyy tuottamaan asukkailleen paikkakunnalla elämiseen tarvittavat palvelut. Elinvoimaisuus on tavoite tai tila, johon kunta voi pyrkiä panostamalla monenlaisiin asioihin.

– Kaikkiin asioihin ei nykyisillä resursseilla ole mahdollista löytää ratkaisua. Kyselyllä haluamme selvittää mikä kuntalaisille on tärkeää ja mikä vähemmän tärkeää. Erityisesti haemme näkemyksiä siihen, mihin eri vastaajaryhmien mielestä kaupungin tulee panoksia laittaa, va. kaupunginjohtaja Anna-Liisa Juurinen tähdentää.

Elinvoimaorganisaatiosta ja elinvoimaohjelmasta päätetään talousarvion 2020 käsittelyn yhteydessä kaupunginvaltuustossa.

Organisaatiouudistuksen tavoitteena on lisäarvon tuottaminen elinvoiman kasvattamiseksi.
– Käytännössä se tarkoittaa asioita, joilla tehostetaan kaupungin palveluorganisaation toimintaa, rakennetaan yhteistyötä muun muassa yritysten, yhteisöjen ja muiden sidosryhmien kanssa ja lisätään sekä kaupungin että paikallisten yritysten tulovirtoja, Anna-Liisa Juurinen selventää.

Tällä hetkellä kyselyyn on vastattu 158 kertaa. Vastaajat edustavat seuraavia vastaajaryhmiä:

•23 yrittäjää
•100 kuntalaista tai kesäkuntalaista
•22 kaupunkikonsernin työntekijää
•10 luottamushenkilöä
•3 sidosryhmän edustajaa

Kyselyyn vastaaminen kestää 10 - 15 minuuttia.

Lisätietoja:
va. kaupunginjohtaja Anna-Liisa Juurinen, p. 040 747 7736
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn