Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Koskikara avautuu kesätauon jälkeen ma 12.8.2019. Uimahallilla on käytettävissä 25 metrin kuntouintiallas, lämminvesinen terapia-allas hierovine vesisuihkuineen ja –poreineen sekä lämminvesinen lastenallas. Vesijuoksuvöitä sekä lasten vesileluja on lainattavissa. Lisäksi uimahallilla on hyvin varustettu ja toimiva kuntosali. Koskikarassa voi samalla käyntikerralla ja maksulla treenata sekä kuntosalilla että allastiloissa!  

Yhdistykset voivat tehdä kaupungin kanssa sopimuksen jäsenistönsä uimahallin käytöstä. Yhdistys voi hankkia jäsenistölleen esimerkiksi sarjakortit tai yksittäisiä käyntikertoja. Jäsenistöllä voi olla myös omavastuu uimahallipalveluiden käytössä. Oheisesta linkistä pääsee tutustumaan sopimuskaavakkeeseen https://www.jamsa.fi/images/Uimahallin_k%C3%A4ytt%C3%B6sopimus_2019.pdf. Sopimukset laatii kaupungin puolesta taloussihteeri Anita Lahtinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 847 1070 ja häneltä saa myös tarvittaessa lisätietoja kaikista sopimuksiin liittyvistä asioista.

Myös allekirjoittaneeseen voi olla yhteyksissä lisätietojen saamiseksi. Uimahalli Koskikaran palvelujen käyttöön kannustaminen on oiva tapa tukea jäsenistön hyvinvointia!

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
puh. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn