Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Harrastusvalikko-sivusto avataan Jämsän kaupungin internetsivujen yhteyteen. Kunhan kaikki harrastustoimintaa tarjoavat ovat syöttäneet järjestelmään tiedot eri harrastuksista, on kuntalaisten helppo selailla ja tehdä valintaa omien vapaa-ajanharrastusten suhteen. Nyt kannattaa kaikkien hyödyntää tämä maksuton markkinointikanava.

Opastustilaisuuteen voi ottaa mukaan oman tietokoneen tai tabletin, jos haluat tehdä tunnukset järjestelmään ja viedä harrastustietoja sivustolle ohjatusti Artio Oy:n kouluttaja Mimmi Puhakan asiantuntevan opastuksen avulla. Sivustosta on pyritty tekemään selkeä ja helppokäyttöinen niin asiakkaalle kuin harrastuspalveluja tarjoavalle. Yhteisessä opastustilaisuudessa pääset tutustumaan ja opettelemaan sivuston käytön ensimmäisten joukossa. Koulutus järjestetään ke 28.8.2019 klo 18 - 20 Paunun koulun auditoriossa.

Opastustilaisuus ja Harrastusvalikko-sivusto on tarkoitettu yhdistysten lisäksi kaikille harrastustoimintaa tarjoaville tahoille, joten tietoa tilaisuudesta saa jakaa vapaasti.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
puh. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn