Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Uimahalli Koskikara on kiinni 2.- 25. joulukuuta 2019. Pesutilojen laatoituksien saumaukset korjataan.

Terveystarkastaja on kiinnittänyt huomiota pesutilojen seinien ja lattioiden laatoituksen saumojen huonoon kuntoon ja siivottavuuteen. Jämsän Ateria- ja puhtauspalveluliikelaitos vahvistaa, että rikkonaisista saumoista johtuen vaadittavaa puhtausluokkaa ei voida saavuttaa.

Pesutilojen lattioiden saumojen tiivistys tehdään takuukorjauksena. Korjauksen suorittaa uimahallien laatoitukseen erikoistunut Mestarilaatoitus Oy. Aikataulullisista syistä johtuen korjausta ei ole voitu tehdä aikaisemmin.

– Uimahallilla suoritettiin jo aiemmin soodapuhallus laatoissa havaittujen epoksijäämien poistamiseksi, mutta se ei ollut riittävä. Nyt tehtävät korjaustoimenpiteet tehdään takuukorjauksena. Korjattavien saumauksien kuivumisajat vaikuttavat sulkuajan pituuteen, toteaa tekninen johtaja Tarja Kuisma.

– Joulukuu on uimahallin syyskauden hiljaisin käyttökuukausi, jonka vuoksi se valittiin korjauksen ajankohdaksi. Lisäämme asiakkaille uimahallin sulkemisesta aiheutuvan häiriön vuoksi jo ostettujen kausi- ja sarjakorttien käyttöaikaa yhdellä kuukaudella, vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki lupaa.

Jämsän kaupungin uimahalli Koskikara on rakennettu 1972. Uimahalli on peruskorjattu 1997. Laajat korjaustoimenpiteet 2017-2018, pääurakoitsijana Mestaritiimi Oy. Viimeisimmän korjauksen kustannukset olivat 1 780 880 €. Valtionavustusta korjaukseen saatiin 320 000 €.

Vuotuinen asiakasmäärä on noin 70 000.
Kaupungin subventio / asiakas v. 2018 oli 8,60 €
Vakinaista henkilökuntaa: 3
Kahvila- ja puhtauspalvelut: Jämsän Ateria- ja puhtauspalveluliikelaitos
Kiinteistön hoito: kaupungin tilapalvelut

Lisätietoja:
kiinteistöpäällikkö Jari Ihainen p. 0400 860 068
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki p. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn