Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Kuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kuulla kaupunginjohtajarekrytoinnin  kolmea kärkiehdokasta avoimessa kuntalaistilaisuudessa.

Tilaisuus järjestetään Vitikkala-salissa (os. Joonaantie 2, Jämsä) maanantaina 9. syyskuuta klo 18 – 19.30.

Haasteltavina ovat Keiteleen kunnanjohtaja Hanna Helaste, Hartolan kunnanjohtaja Merja Olenius ja Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainio.

Kaupunginvaltuuston pj. Merja Lahtinen ja kaupunginhallituksen pj. Jorma Poti molemmat pitävät tärkeänä, että kuntalaisilla on mahdollisuus kohdata kaupunginjohtajaehdokkaat ja kysyä heille tärkeistä asioista ehdokkailta itseltään ennen valtuuston päätöstä 23. syyskuuta.

– Vaikka valtuusto valitsee kaupunginjohtajan, niin kuntalaisilla on tilaisuus kertoa oma mielipiteensä valtuutetuille niin halutessaan. Valtuutettuja on toivottavasti myös paikalla kuntalaistilaisuudessa, puheenjohtajat toteavat.

Tilaisuuden juontavat Jämsän Seutu -lehden päätoimittaja Mikko Lindroos sekä yrittäjä Ismo Reitmaa. Jämsän Seutu –lehti videoi tilaisuuden. Live - suora verkkolähetys on katsottavissa Jämsän seudun verkkosivuilla osoitteessa www.jamsanseutu.fi .

Lisätietoja:

hallintojohtaja Auli Korhonen p. 040 557 2146

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn