Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Osta ja lataa rakennuspiirustukset Lupapiste kaupasta

Jämsän kaupungin rakennusvalvonta tarjoaa entistä parempaa asiointipalvelua asiakkailleen. Kaupungissa otetaan käyttöön marraskuun alkupäivinä Lupapiste kauppa, josta asiakas voi ostaa rakennuspiirustuksia suoraan Jämsän rakennusvalvonnan arkistoista sähköisesti ja ladata ostetut PDF-tiedostot heti omaan käyttöönsä.

Evoltan toimittama Lupapiste kauppa on toteutettu osana rakennusvalvonnan sähköistä asiointipalvelua. Jämsän kaupungin johtava rakennustarkastaja Teemu Kivinen on uudesta palvelusta innoissaan: ”Tämä on luonteva jatko sähköisesti arkistoitujen dokumenttien hyödyntämiseen. Ei ole järkevää juoksuttaa ihmisiä virastoon, kun aineistot ovat saatavilla sähköisesti.”

Rakennuspiirustusten ostaminen on helppoa

Lupapiste kaupassa ostaminen on helppoa. Haluttu kohde haetaan osoitteen tai kiinteistötunnuksen perusteella ja maksun jälkeen dokumentit voi ladata omaan käyttöön. ”Pystymme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin, ja ovathan sähköiset aineistot ja verkkokauppa tätä päivää. Lisäksi tämä helpottaa virastomme arkea ja ajankäyttöä”, Kivinen toteaa.

Palvelussa on valmiina tarjolla tuoreinta aineistoa ja vanhempia paperiarkistoja digitoidaan parhaillaan. Mikäli tarvittavaa aineistoa ei löydy valmiina Lupapiste kaupasta, voi palveluun jättää aineistopyynnön. Pyydetty aineisto skannataan ja lisätään palveluun kahden viikon kuluessa pyynnöstä.

Linkki palveluun: https://kauppa.lupapiste.fi

Lisätietoja:
Teemu Kivinen, johtava rakennustarkastaja, Jämsän kaupunki
p. 0400 548 077, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kari Syrjärinne, Evolta Oy
p. 040 5558 684, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn