Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jokivarren puukoululle kokoontui noin 30 kuntalaista 28.1.2020 ideoiman Jämsälle uutta kansalaisten osallisuus- ja vaikutusmahdollisuutta, asukkaiden kumppanuuspöytää. Uusi kaupunginjohtaja Hanna Helaste kehotti avauspuheenvuorossaan kaikkia katsomaan yhteiseen tulevaisuuteen ja pohtimaan yhteisesti millaista muutosta toivotaan sekä olenko itse valmis muuttumaan.

-Kumppanuuspöytä voisi osaltaan olla kansalaisvaikuttamisen kanava sellaisille henkilöille, jotka eivät halua lähteä mukaan esimerkiksi järjestötoimintaan tai poliittiseen päätöksentekoon, mutta joilla on halua ja ideoita kehittää kotikaupunkiaan. Kumppanuuspöytä yhdistää aktiiviset kansalaiset toimimaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, linjasi tilaisuutta luotsannut Anne Laimio tulevia toimintamahdollisuuksia.

Seuraava kokoontuminen on Särkijärven kuntotalolla ma 9.3.2020 klo 18. Tavoitteeksi asetettiin, että siihen mennessä olisi hyvä löytää ohjaaja tai suuntaaja(fasilitaattori), joka saa osalliset syttymään ja sitoutumaan päämäärään johtavaan toimintaan.  Pieni valmisteluryhmä nimettiin pohjustamaan Särkijärven tapaamista.

lisätietoa kumppanuuspöydästä https://www.yhdistystori.fi/jamsa/vapaaehtoistoiminta-jamsassa/

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Hannu Ahlstedt
puh. 040 538 0452

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn