Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta kutsuu seuraväkeä mukaan Seurafoorumiin Jämsänjoen yhtenäiskoulun Paunun yksikön ruokasaliin (Paununkatu 1, Jämsä) ke 11.3.2020 klo 17.30 - 19.30.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä. Nyt mukaan kutsutaan ja toivotetaan sankoin joukoin tervetulleiksi myös nuorisojärjestöt ja muut nuorisotyötä tekevät tahot.

Tulevan Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja nuorisotoimijoiden yhteistyön vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Illan ohjelma:
Liikunta- ja nuorisotoimen ajankohtaiset asiat
Keski-Suomen Liikunta ry:n ajankohtaiset asiat

Lasten Liike –toiminta, Maria Ulvinen, Suomen Olympiakomitea
Nuoriso- ja liikuntaseurayhteistyö Jämsässä

Yhdistyksestänne voi tulla useampikin edustaja paikalle mutta toivottavaa olisi, että yhdistyksen viralliset edustajat, hallituksen/johtokunnan edustajat ja/tai toiminnanjohtaja, olisivat myös mukana tilaisuudessa.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin lomakkeella 9.3.2020 mennessä kahvitarjoilun järjestämiseksi. Tilaisuuteen mahtuu 60 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/palvelut/seurafoorumit/jamsan-seurafoorumi/

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
puh. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn