Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Tiedotetta päivitetty klo 15.56 - Harri Ahosen luento peruttu

Jämsän lukio siirtyy huomisesta tiistaista 17.3. lähtien etäopetukseen perjantaihin 20.3. saakka. Näin turvataan ylioppilaskirjoitusten toimeenpano.

Ylioppilastutkintolautakunta päätti siirtää ensi viikolle suunnitellut reaalikokeet tämän viikon tiistaille ja torstaille. Tällä viikolla ylioppilaskirjoitusten kokeita on jokaisena arkipäivänä.

Lukion opettajat tulevat normaalisti töihin ja ohjeistavat kunkin oppitunnin alussa opiskelijat Wilman välityksellä. Opiskelijoita on pyydetty seuraamaan Wilmaa säännöllisesti. Etäopiskeluun tarvitaan tietokone ja internetyhteys. Joitakin asioita voi opiskella myös älypuhelimella.

Lukion ruokalassa on tarjolla koululounas normaalisti klo 10.45-11.45 välisenä aikana. Perjantaina 20.3. on myös aamupuuro tarjolla klo 7.45-8.15.

Maanantaina 23.3. lukion toiminta jatkuu normaalina lähiopetuksena.

Jämsän kaupunki seuraa ja noudattaa valtioneuvoston ja terveydenhuollon viranomaisten linjauksia ja ohjeita. Kaupunki tekee niiden johdosta tarpeellisia päätöksiä. Tässä vaiheessa on tärkeää pitää huolta normaalista päivärytmistä ja keskittyä huolella annettuihin etätehtäviin. Päättöviikon kokeet ja arvioinnit pyritään kuitenkin järjestämään normaalisti.

Lisätietoja: Juha Damskägg lukiokoulutuksen rehtori p. 040 836 1604

Musiikkiopiston ja työväenopiston peruutetut ryhmät ja toiminnot

Musiikkiopisto

Jämsänjokilaakson musiikkiopiston ryhmäopetus mukaan lukien muskariryhmät, orkesterit ja kuoron toiminta perutaan ti. 17.3 alkaen. Jousiorkesteri ei kokoonnu ma. 16.3.

Musiikkiopiston Soiva viikko perutaan. Jämsänjokilaakson musiikkiopiston yksilöopetusta jatketaan toistaiseksi.

Työväenopisto

Työväenopiston liikuntaryhmät on jo peruttu 16.3 alkaen. Työväenopiston muu ryhmäopetus perutaan 17.3 alkaen.

Työväenopiston riimitiimin lausuntamatinea 25.3. ja 31.3 perutaan.
Työväenopiston kevätnäyttelyä ei järjestetä.
Työväenopiston yksilöopetus jatkuu toistaiseksi.

Harri Ahosen yleisöluento ti 24.3. klo 18 Pohjois-Norjan rannikkoreitit on peruttu. Professori Janne Kotiahon yleisöluento Miten ihminen muuttaa maapalloa? Jyväskylän avoimen yliopiston striimattu luento ensi viikolle ke 25.3. klo 14 – 16 on nähtävissä YouTuben kautta. Tarkemmat ohjeet myöhemmin

Toiminnan supistamiset otetaan huomioon opistojen maksuissa. Se ottaa aikansa ja asiakaspalvelun ruuhkautumisen välttämiseksi pyydämme rauhallisin mielin odottamaan.

Lisätietoja: Sini Käkönen, ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori p. 040 751 4731

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn