Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän perusopetuksen koulut ovat pääosin suljettuna 13.4.2020 asti ja suurin osa oppilaista on siirtynyt etäopetukseen 18.3.2020 alkaen viruspandemian vuoksi. Myös lukiokoulutus on siirtynyt etäopetukseen.

Poikkeusolot eivät velvoita kouluruokailun järjestämiseen muutoin kuin perusopetuksen lähiopetuksessa oleville, mutta Jämsän kaupunki koulutuksen järjestäjänä tunnistaa ja tiedostaa kouluruuan tärkeyden ja merkityksen lasten ja nuorten hyvinvoinnissa.

Kaupunki tekee alustavaa kartoitusta kouluruokailun tarpeesta perusopetusikäisille koululaisille ja lukiokoulutuksen opiskelijoille Jämsän kaupungissa 13.4.2020 asti eli poikkeusolojen ajan ajaksi. Tämä kartoitus koskee etäopetuksessa tällä hetkellä olevia oppilaita ja opiskelijoita. Mikäli perusopetuksen oppilas on 1-3 vuosiluokalla tai oppilaalla on erityisen tuen päätös tai oppilaalla on pidennetty oppivelvollisuus, mutta oppilas on etäopetuksessa lähiopetuksen sijaan, pyydämme vastaamaan kyselyyn. Lähiopetuksessa oleville kouluruokailu järjestetään automaattisesti.

Huoltajia ja täysi-ikäisiä opiskelijoita pyydetään ilmoittamaan wilman välityksellä mahdollisesta kouluruokailun tarpeesta oman lapsensa luokanopettajalle tai ryhmänohjaajalle keskiviikkoon 25.3.2020 klo 16 mennessä.

Vastaukset kootaan ja niiden perusteella tehdään arviota asiasta. Kaupunki tiedottaa asiasta myöhemmin, mahdollisuuksien mukaan jo tällä viikolla

Lisätietoa:

ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori Sini Käkönen p. 040 751 4731
lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg p. 040 836 1604

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn