Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Eräitä poikkeuksia lukuun ottamatta Jämsän perusopetuksen ja toisen asteen oppilaitokset ovat valtioneuvoston päätöksellä suljettu 13.4.2020 asti.

Koulujen opiskeluhuoltohenkilöstö jatkaa työtään pääasiassa etänä. Perusopetuksen ja toisen asteen oppilaitosten kuraattorit ja psykologit tavoittaa toistaiseksi puhelimitse parhaiten arkipäivisin klo 8-16. Asiakas voi jättää myös tekstiviestin tai soittopyynnön Wilma-viestillä. Ensisijaisesti yhteyttä pyydetään ottamaan oman koulun tai oppilaitoksen nimettyyn työntekijään. Koteihin ja yli 18-vuotiaille opiskelijoille on lähetetty Wilman kautta tiedote asiasta.

Yksilövastaanottotyötä jatketaan ensisijaisesti etävastaanottona puhelimen tai luotettavan etäyhteyskanavan välityksellä. Vastaanottoaikoja kuraattoreille ja psykologeille voi varata normaalisti. Perhetapaamisia, verkostotapaamisia ja muita monialaisia palavereja ei järjestetä kouluilla ja oppilaitoksilla toistaiseksi, ellei tilanne sitä akuutisti vaadi. Jo sovitut tapaamiset siirretään tai hoidetaan etäyhteyksillä.

Virka-ajan jälkeen akuuteissa kriisitilanteissa asiakas voi ottaa yhteyttä Kriisikeskus Mobileen:
https://kriisikeskusmobile.fi/keski-suomen-sosiaalipaivystykset/

Koulujen terveydenhoitajat ja koululääkärit ovat Jämsän Terveyden palveluksessa. Kouluterveyden huollon palveluista terveydenhoitajat ovat tiedottaneet Wilman kautta.

Mikäli perusopetuksen oppilaalla tai lukion opiskelijalla on tarve lainata koulun kannettavaa tietokonetta tai tablettia, voi huoltaja tai lukion opiskelija pyytää laitetta lainaan ottamalla yhteyttä kunkin koulun yhteyshenkilöön joko sähköpostin tai Wilman välityksellä. Kaikki sähköpostit ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yhteyshenkilöt on kerrottu koteihin menneessä tiedotteessa.

Lisätietoja:
ma. opetusjohtaja-opistojen rehtori Sini Käkönen, p. 040 751 4731
lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg, p. 040 836 1604, vastuualueena kaupungin oppilas- ja opiskelijahuolto
rehtori Petteri Järvinen, Gradia Jämsä, p. 040 341 5022

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn