Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Mikäli haluat toimia vapaaehtoisena poikkeusolojen aikana tarjoamalla apuasi ikäihmiselle, ilmoittaudu neuvontanumeroomme 020 638 2001. Kaupunki koordinoi vapaaehtoistoimintaa välittämällä tiedon luotettavista avustajista avun tarpeessa oleville asukkaille.

Kaupungin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina toimii palveluneuvojana Piritta Koskinen. Koordinaattori voi järjestää muun muassa kauppa- ja apteekkipalveluja asukkaille kotiin. Kaupunki on yhteydessä 70-vuotiaisiin asukkaisiin, jotka eivät ole ennestään kaupungin palvelujen piirissä. Yhteydenotoilla kartoitetaan asukkaan avuntarve. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori saa tiedon vain niistä yli 70-vuotiaista avuntarvitsijoista, jotka ovat antaneet luvan yhteystietojensa luovuttamiseen.

Ilmoittautuessasi vapaaehtoiseksi kerro nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä miten olet valmis auttamaan. Vapaaehtoiset auttajat eivät itse voi kuulua riskiryhmiin. Kaupungin koordinoimassa vapaaehtoistoiminnassa mukana olevat avustajat on tunnistettavissa kuvallisesta henkilökortista.
Vapaaehtoistyön koordinaattori on yhteydessä ilmoittautuneisiin ja perehdyttää vapaaehtoiset tehtävään.

Lisätietoja:
palveluneuvoja Piritta Koskinen p. 040 825 2797

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn