Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki ja Jämsän Ateria liikelaitos aloittavat kouluruokakassien jakelun tällä viikolla etäopetuksessa oleville oppilailleen. Ruokakasseja jaetaan viikoittain noin 1550 oppilaalle.

Ruokakassin saavat ne esiopetuksen, perusopetuksen ja lukio-opetuksen oppilaat, jotka ovat ilmoittaneet määräaikaan mennessä ruokakassin tarpeesta. Ruokakassien jakelupaikoista ja aikataulusta on tänään ilmoitettu suoraan oppilaiden koteihin.

– Kouluruokakassien sisältö saattaa hieman vaihdella viikoittain. Ruokakassi on koostettu mahdollisimman kattavasti paikallisten tuottajien tuotteista, kaupunginjohtaja Hanna Helaste kertoo.

Kouluruokakassien jakelussa kehotetaan huomioimaan turvavälit, hyvä käsihygienia ja ylimääräiset kontaktit. Kuljetusoppilaiden ruokakassien jakelusta huolehtivat samat koulutaksit, jotka ajavat reittejä myös normaalioloissa. Muut oppilaat noutavat ruokakassin lähikoululta erikseen ilmoitettuna ajankohtana

Mikäli oppilas haluaa luopua ruokakassin noutamisesta tai vielä myöhemmin osallistua mukaan jakeluun, tulee asiasta ilmoittaa oppilaan luokanvalvojalle tai ryhmänohjaajalle ja esioppilaiden osalta varhaiskasvatuksen alue-esimies Raisa Ahtola-Järviselle Wilma-viestillä tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Päivitetty 7.4.2020, lisätty varhaiskasvatuksen alue-esimiehen yhteystiedot

Lisätietoja:

kaupunginjohtaja Hanna Helaste, p. 0400 742 751
ma. opistojen rehtori-opetusjohtaja Sini Käkönen, p. 040 751 4731

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn