Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Uimahalli Koskikaran sulku jatkuu yli kesän, mutta uimahalli avautuu syksyllä suunniteltua aiemmin. Poikkeusoloista johtuvaa kiinnipitoa hyödynnetään ja uimahallin allasosaston lattialaatoituksen kunnostusta aikaistetaan.

Alun perin uimahallin allasosaston lattialaatoitus oli tarkoitus saneerata kesän ja alkusyksyn aikana siten, että remontti olisi päättynyt vasta syyskuun alussa.

– Kun uimahalli jouduttiin poikkeusoloista johtuen sulkemaan, päätimme hyödyntää pakollista kiinnioloaikaa ja aikaistaa välttämätöntä remonttia. Tällä ratkaisulla uimahalli on uimareiden käytössä jo elokuussa. Tällöin myös uimakouluja on suunniteltu käynnistettäväksi, edellyttäen, että olemme tuolloin normaalioloissa, vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki sanoo toiveikkaana. Uimahalli voidaan avata kunnostuksen valmistuttua 3. elokuuta, mikäli poikkeusolot ovat päättyneet.

Poikkeusolojen sulkuaika ja kesäajan sulkuaika tullaan hyvittämään sarja- ja kausikorttien voimassaoloaikaa jatkamalla uimahallin toiminnan käynnistyttyä uudelleen.

Jämsän kaupungin uimahalli Koskikara on rakennettu 1972. Uimahalli on peruskorjattu 1997. Laajoja korjaustoimenpiteitä vv. 2017-2018, pääurakoitsijana Mestaritiimi Oy. Vuotuinen asiakasmäärä on noin 70 000.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki p. 040 571 6556
kiinteistöpäällikkö Jari Ihainen p. 0400 860 068

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn