Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsänjoki ja sen rannat ovat yksi tärkeimmistä jämsäläisten virkistysalueista. Tavoitteena on kehittää yhtenäinen kaupunkilaisia virkistysalueena palveleva ja matkailijoita houkutteleva reitti, joka yhdistää alueen matkailu- ja palvelukohteita. 

Kyselyn tarkoituksena on kerätä Jämsän reittien käyttäjien ja reittien kehittämisestä kiinnostuneiden ajatuksia Jämsänjoen rantareitin suunnittelun tueksi. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa alueen tulevaisuuteen: Miten liikkuisit rantareitillä? Mitä palveluja toivoisit rantareitin varrelle?

Kysely on avoinna 7.4 - 26.4.2020. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa noin 5-10 minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti ja kerätty aineisto käsitellään luottamuksellisesti. Jokaiseen kohtaan ei tarvitse vastata, kaikki vastaukset käydään läpi ja jokainen vastaus on tärkeä!

Kyselyn toteuttaa Jämsän kaupunki ja Sweco.

Lisätietoja:
Rainer Nyholm (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 838 0122) sekä Kimmo Vähäjylkkä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 531 4481)

Linkki kyselyyn: https://query.eharava.fi/3198

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn