Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Patrian Systems-liiketoiminta tukee jämsäläisiä vähävaraisia lapsiperheitä 5040 euron suuruisella lahjoituksella. Avustus jaetaan lahjakortteina lapsiperheille koko kunnan alueella.

Ajatus lahjoituksesta on lähtöisin Patrian Systems-liiketoiminnan henkilöstöltä. Systems-liiketoiminta päätti tukea jämsäläisiä vähävaraisia perheitä, sillä koronakriisi koskettaa kaikkia jollain tavalla.

– Tässä koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa haluamme kantaa kortemme kekoon ja auttaa vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä. Päätimme tehdä sen Jämsän kaupungin kautta, sillä kaupungilla on hyvä tilannekuva avun tarpeesta Jämsän seudulla, ja näin apua saadaan perille sitä eniten tarvitseville. Patria ja Systems-liiketoiminta on iso toimija Jämsän kaupungissa, Hallissa, ja haluamme kohdistaa apumme lähiseudulle, toteaa Systemsin liiketoimintajohtaja Jonas Geust.

Lahjoitusvaroilla hankitaan 80 euron suuruisia lahjakortteja K- tai S-ryhmän liikkeisiin kannattaen kotimaista kauppaa. Lahjakortit osoitetaan apua tarvitseville lapsiperheille kaupungin sosiaalitoimen kautta kesäkuun loppuun mennessä.

Lapsiperheiden vaikea tilanne on kaupungilla tiedossa ja tuki on otettu vastaan kiitollisena.

– Patrian tekemä lahjoitus lapsiperheille on tarpeellinen ja arvokas. Olemme avusta erittäin kiitollisia. On upeaa, että paikallinen elinkeinoelämä huomioi perheet omalla paikkakunnalla. Todellista yhteisöllisyyttä, kaupunginjohtaja Hanna Helaste iloitsee.

Patrian Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Systemsillä työskentelee lähes 400 huippuosaajaa. Toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Jämsässä.

Lisätietoja:

kaupunginjohtaja Hanna Helaste p. 0400 742 751

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn