Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupungin liikennepuisto avataan keskiviikkona 1.7.klo 9.30. Puisto on avoinna 7.8. saakka arkipäivinä klo 9.30 – 17 ja heinäkuussa (sekä 1.8.) myös lauantaisin klo 10 -16.

Koronaepidemian takia puistossa on käytössä erityisohjeita ja –käytänteitä. Asiakaspalvelupisteeseen on merkattu turvavälit, käsihygieniasta pidetään erityisen hyvää huolta, kahvio toimii take away –periaatteella ja kalustoa puhdistetaan jokaisen käyttäjän jälkeen. Lisäksi suositellaan oman kypärän käyttöä ja muistutetaan siitä, että puistoon tullaan vain terveenä. - Liikennepuiston kausi on tänä vuonna lyhyt ja monin tavoin poikkeava, mutta ohjeilla halutaan turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveys. Joustavalla yhteistyöllä saadaan varmasti pienille asiakkaille tänäkin kesänä mukavia kokemuksia liikennepuistossa käynnistä, toteaa palveluasiantuntija Hannu Ahlstedt.

Liikennepuistossa on tänä kesänä uutena kaupungin ja 4 H-yhdistyksen keppihevostalli. Puiston nurmikkoalueella voi ratsastaa omalla tai puiston kepparilla.

Pumptrack-radalla on mahdollisuus lainata maksutta käyttöön bmx-pyöriä ja skuutteja. Liikennepuiston työntekijät ovat alueella arkisin klo 10 – 17 ja lauantaisin klo 10 - 16. Pieniä naarmuja varten on henkilökunnalla laastaria ja muita ensiaputarvikkeita.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Hannu Ahlstedt
p. 040 538 0452

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn