Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki lisää maauimalan alueen aktiviteettejä.  Alkuperäisen maauimalan tuntumaan on jo valmistunut muun muassa koripallokenttä, palloilukenttä, beach volley -kenttä, ulkokuntosali ja suuren suosion saanut pumptrack –rata, joka oli valmistuessaan Suomen pisin. Uusimpana täydennyksenä alueelle rakennetaan jääkiekon ja salibandyn harjoitteluun tarkoitettu Bukk.Off.Ice-harjoittelupaikka.

Maakkulan uusin treenipaikka on niin iso uutuus, ettei koko maailmasta löydy toista. - Tällä taitoharjoittelupaikalla jääkiekkokikkojaan pääsee treenaamaan kuka tahansa, toteavat Bukk Inspiration Oy:n yrittäjät, jotka rakentavat kuluvan kesän aikana valmistuvaa harjoittelupaikkaa. Idean taustalla on aiemman kaupunginpuutarhuri Raisa Heinon ajatukset alueen kehittämisestä ja erityisesti nuorten käyttäjien huomioimisesta.

Maauimalan ja liikennepuiston alue on sijainniltaan ja varustukseltaan erinomainen vapaa-ajan viettopaikka, josta löytyy sopivaa tekemistä kaiken ikäisille. Kaupungin keskustan sisääntuloväylän varrelle sijoittuva hyvin hoidettu alue on myös matkailijoita ajatellen yksi Jämsän ehdottomista valttikorteista, toteaa elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen.

Lisätietoja:
elinvoimajohtaja Anna-Liisa Juurinen
puh. 040 747 7736
puutarhuri Satu Korpela
puh. 040 823 4370

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn