Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Koronapandemian takia ylioppilasjuhla jäi keväällä pitämättä. Yhteisöllinen juhla järjestetään la 29.8. klo 10.30 alkaen Jämsänjoen yhtenäiskoululla Paunun liikuntasalissa. Juhla pidetään poikkeuksellisin järjestelyin, esimerkiksi perinteistä yhteisvalokuvausta ei ole eikä ohjelmaan sisälly yhteislauluja. Vierasjoukkoa rajataan niin, että ylioppilaan lisäksi juhlaan voi osallistua enintään 2 perheen/saman talouden jäsentä. Näin varmennetaan turvavälit tilaisuudessa.

Juhlaan tulee ennakkoilmoittautuminen ja saapuminen sekä poistuminen toteutetaan porrastetusti useampaa sisäänkäyntiä hyödyntäen. Lukio antaa tarkemmat ohjeet.

Kaupunki suosittaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suosituksiin viitaten maskien käyttöä. Maskeja on jaossa juhlapaikalla.

Suositus kansalaille kasvomaskien käytöstä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella

Juhlan onnistumiseksi on tärkeää huomioida seuraavat asiat:

  • vähäänkään oireisena tai sairaana juhlaan ei pidä osallistua
  • juhlaan osallistujat kiinnittävät erityistä huomiota hyvään käsi-, yskimis- ja niistämishygieniaan, turvaväleihin ja
  • noudattavat lukion antamaan tarkempaa etukäteisohjeistusta ja juhlapaikalla saatavaa ohjeistusta


Juhla striimataan ja se on katsottavissa Jämsän kaupungin Youtube-kanavalla.

Tartuntatautitilannetta seurataan ja mahdolliset muutokset juhlan suhteen tehdään 27.8 pidettävän Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautilääkäreiden infon jälkeen.

Juhlan järjestämisen linjaukset ovat tehneet Jämsän kaupungin lukiokoulutuksen rehtori, sivistystoimenjohtaja ja hallintoylilääkäri.

Lisätietoja:
lukiokoulutuksen rehtori Juha Damskägg
puh. 040 836 1604

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn