Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Uimahalli Koskikara on avautunut kesä- ja remonttitauon jälkeen ma 17.8.2020 klo 13.30. Uimahalli on avoinna tavanomaisin aukioloajoin ma, ke ja to klo 13.30 - 19.30 sekä ti ja pe klo 6.30 - 19.30
Lauantaisin ja sunnuntaisin lipunmyynti on avoinna klo 12.00 - 16.30.

Yhdistykset voivat tehdä kaupungin kanssa sopimuksen jäsenistönsä uimahallin käytöstä. Yhdistys voi hankkia jäsenistölleen esimerkiksi sarjakortit tai yksittäisiä käyntikertoja. Jäsenistöllä voi olla myös omavastuu uimahallipalveluiden käytössä. Oheisesta linkistä pääsee tutustumaan sopimuskaavakkeeseen Käyttösopimus Sopimukset laatii kaupungin puolesta taloussihteeri Anita Lahtinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 847 1070 ja häneltä saa myös tarvittaessa lisätietoja kaikista sopimuksiin liittyvistä asioista.

Uimahallipalvelun ja ohjatun toiminnan järjestämisessä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton ohjeistusta koronavirustaudin leviämisen ehkäisemiseksi. Uimahallin käyttäjien on huolehdittava hyvästä käsi-, yskimis- ja niistämishygieniasta. Uimahallille ei myöskään pidä tulla sairaana tai flunssaoireisena. Kassalla asioidessa on pidettävä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Uimahallin tiloissa on henkilömäärärajoituksia ja turvaväliopasteita. Kuntosalissa suositellaan käytettäväkäsi omia, jokaisen käyttökerran jälkeen pestäviä treenihanskoja. Pukuhuoneissa ei ole toistaiseksi käytettävissä hiustenkuivaimia.

Uimahallin ohjatun toiminnan järjestäminen aloitetaan vähitellen ryhmäkokoja rajaten ja varovaisuuden periaatetta noudattaen. Ryhmien alkamisesta ilmoitetaan kaupungin verkkosivuilla ja uimahallilla.

Lisätietoja:
Uimahalli
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki
puh. 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn