Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Pääkirjastossa asiakaskäynnit ovat tehdyn seurannan mukaan painottuneet aamupäivään: klo 10-11 käyntejä oli keskimäärin kolminkertainen määrä klo 18-19 tuntiin verrattuna.

Suuntaus on tarpeen huomioida aukioloaikojen määrittelyssä. Vielä edellisellä talvikaudella käytettyä itsepalvelutuntia (klo 10-11) ei siis palauteta vaan kirjasto avautuu asiakaspalveluineen klo 10 alkaen.

Pääkirjaston aukioloajat ovat 1.9. alkaen seuraavat

ma-ke 10-19
to-pe 10-17
la 10-14 (syys-huhtikuu)

Kesän aikana Kuoreveden ja Länkipohjan kirjastoissa on ollut valvoja paikalla ja aukioloaika lyhyt, mutta 1.9. alkaen ne ovat jälleen avoinna omatoimisesti joka päivä klo 7-21.

Lehtilukusali Jämsän Matkahuollossa on 1.9. alkaen avoinna klo 8.30 – 16.30.

Kirjastoauto Severuksen reittiaikataulun voi tarkistaa www.jamsa.fi/palvelut/kirjasto. Aikataulun voi myös saada kaikista Jämsän kirjastoista. Muutoksia aikatauluun ei tässä yhteydessä tehdä.

Kirjastossa huolehditaan asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta

Kirjastoon tulee saapua vain terveenä ja oireettomana. Ripeä asiointi on suositeltavaa. Istumapaikkoja on edelleen käytössä normaalia vähemmän, hygieniaohjeita ja käsidesiä on esillä ja tilojen siivous on tehostettua.

Tapahtumia järjestetään tapauskohtaisesti harkiten ja niihin laaditaan turvallisuus- ja hygieniaohjeet.

Kirjastopalveluiden aukioloja, palvelutarjontaa ja järjestelyjä saatetaan muuttaa esimerkiksi Suomen hallituksen tai Aluehallintoviraston linjausten ja suositusten pohjalta.

Tervetuloa asioimaan kirjastossa!

Lisätietoja:
kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 832 1123.

 

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn