Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Suomen suurimman ja tärkeimmän raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO järjestetään Jämsän Myllymäessä 18. kertaa 3.-5.9.2020.

Jämsän kaupunki on alueen muiden maanomistajien, kuten Jämsän ammattiopiston ja yksityisten ohella, FinnMETKOn yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Näyttelyalue on yli 100 hehtaaria ulko- ja sisäosastoineen, pysäköinti-, työnäytös-, koeajo- ja kilpailualueineen.

Myllymäen yrityspuistoa ja muita yritysalueita markkinoidaan Jämsän kaupungin ja Jämsekin yhteisellä messuosastolla nro 366, FinnMETKO-hallissa. Osastolla on jaossa päivittäin 100 kpl Jämsä-kassia.

Myllymäen yrityspuisto on osa FinnMETKO-tapahtuman laajaa näyttelyaluetta. Yrityspuisto tarjoaa helposti rakennettavassa kangasmaastossa 27 rakennusvalmista tonttia. Tonttien koot vaihtelevat n. 2 000 – 18 000 m2 ja neliöhinta on 5 euroa. Jämsän Yrityskiinteistöt Oy on valmis rakentamaan yrityksille hallitilaa Myllymäen yrityspuistoon. Tilat rakennetaan yrityksen tarpeista lähtien ja yritys pääsee mukaan suunnitteluun heti alkumetreillä.

Pysäköintialueiden ja porttien välillä kulkee näyttelyn aikana maksuttomat FinnMETKO-bussit. Näyttelyn aikana Myllymäen alueella on odotettavissa normaalia enemmän liikennettä ja ruuhkia.

Näyttelyssä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön antamaa ohjetta (linkki) koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumistenyhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä. Kaikkien vierailijoiden ja näytteilleasettajien on muistettava huolehtia riittävistä turvaväleistä ja noudattaa korona-ajan hygieniaohjeistuksia.

www.finnmetko.fi

Lisätietoja:

Yrityspalvelupäällikkö Marko Leppänen p.040 747 7719 (tontit)
Matkailusihteeri Sanna Leppänen p. 050 577 1903 (messuosasto)

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn