Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupunki järjestää kyläkierroksen, jossa jokainen pääsee mukaan rakentamaan hyvinvoivaa ja turvallista Jämsää. Tapaamisissa avataan työn alla olevaa jämsäläisten hyvinvoinnin edistämistyötä, jossa turvallisuudella on vahva merkitys. Tule mukaan keskustelemaan. Osallistuminen ei tarvitse järjestötaustaa.

Tilaisuuksia järjestetään seuraavasti:

  • keskiviikkona 16.9. klo 17-19 Jämsänkoski, yhtenäiskoulun ruokasali (Opintie 49, 42300 Jämsänkoski)
  • torstaina 17.9. klo 17-19 Halli, Kuoreveden yhtenäiskoulun auditorio (Opinkuja 2 35600 Halli)
  • tiistaina 6.10. klo 17-19 Länkipohja, koulun liikuntasali (Kalliomäentie 9, 35400 Längelmäki)
  • torstaina 22.10. klo 17-19 Koskenpää, koulun liikuntasali (Korpilahdentie 7, 42440 Koskenpää)

Tilaisuuksissa on sama sisältö jokaisessa. Illassa on aiheeseen liittyvä alustus ja yhteistä työskentelyä keskustellen. Tilaisuuden vetävät henkilöstöpäällikkö Maarit Mäntykoski ja kehittämispäällikkö Hannele Rahkonen. Koskenpäällä ja Länkipohjassa tilaisuuksissa on mukana myös kaupunginjohtaja Hanna Helaste. Tämä kyläkierroksen aloitus oli Jämsässä 1.9.2020.

Tavoitteena on käydä keskustelua hyvinvoinnin ja turvallisuuden tilasta. Tavoitteena on myös kirjata toimenpiteitä, joilla eri kylillä voidaan olla mukana tukemassa hyvinvoinnin tavoitteiden toteuttamista sekä hyvinvoinnin ja turvallisuuden lisääntymistä Jämsässä.

Osallistumisesta pyydetään ilmoittautumaan viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa verkko-osoitteessa

Ilmoittautuminen on tarpeen osallistujamäärän seuraamiseksi, jotta tilaisuus on mahdollista toteuttaa koronaohjeistus huomioiden. Riittävien turvallisuusvälien varmistamiseksi henkilömäärissä on ylärajansa. Tilat on valittu niin, että niihin sopii kuitenkin kymmeniä.

Koronatilanteen muuttuessa tilaisuuden järjestäminen arvioidaan uudelleen ja siitä tiedotetaan. Tulethan vain terveenä.

Lisätiedot:
Maarit Mäntykoski (henkilöstöpäällikkö) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 7487992
Hannele Rahkonen (kehittämispäällikkö) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 040 5712088

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn