Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimen vammaispalvelut järjestävät Keski-Suomen maakunnallisen vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden hankinnan infotilaisuuuden 24.9.2020 klo 17.00-19.00. Paikka Jämsän sairaalan auditorio (0 kerros), Sairaalantie 11, Jämsä.

Koronaohjeistusten vuoksi tilaisuuteen voi osallistua enintään 52 osallistujaa.

Tilaisuudesta on Teams-yhteydet Keuruulle (Keuruun kaupungintalo, valtuustosali, Multiantie 5, Keuruu) ja Muurameen (Teams-yhteys Muurame (Muuramen terveyskeskus neuvotteluhuone Virastotie 10, Muurame).

Paikalla tilaisuudessa on Jyväskylän kaupungin sovellusasiantuntija Sari Hyötyläinen, Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Hellsten, vammaispalvelupäällikkö Armi Lehtinen, logistikko Joona Nurmi ja talous- ja suunnittelupäällikkö Erkki Kainulainen.

Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin, missä vaiheessa maakunnallinen välitys- ja kuljetuspalvelun toteutus on. Lisäksi tilaisuudessa opastetaan, miten kuljetuspalveluita tuottavat yritykset pääsevät hakeutumaan kuljetuspalvelutuottajiksi perustettavaan maakunnalliseen hankintajärjestelmään mukaan. Tilaisuus järjestetään ainoastaan kuljetuspalveluntuottajille tai siksi aikoville yrittäjille. Kuljetuspalvelutuottajan ei tarvitse olla tilaisuuksia järjestävien kuntien alueella toimivia, vaan sopimuskumppaniksi voivat päästä lähikuntienkin kuljetuspalvelutuottajat.

Tilaisuuteen ilmoittautuminen viimeistään 22.9.2020 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraamme koronaan (COVID 19) liittyviä ohjeistuksia ja tiedotamme niistä erikseen, mikäli ilmenee tarvetta.

Tulethan paikalle vain terveenä. 

Suosittelemme käyttämään tilaisuudessa kasvomaskia (saatavilla auditorion ovella).

Lisätietoja: vammaispalvelupäällikkö Armi Lehtinen, puh. 040 570 1778, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja logistikko Joona Nurmi, puh. 040 050 6811, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa!

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn