Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Uimahallin asiakaskokemusten ja kirjattujen liukastumisten sekä kaatumisten määrän perusteella on uimahallin lattian liukkauden vähentämiseksi ryhdytty toimenpiteisiin.

Uimahallin allasosaston lattia uusittiin kesällä 2020. Kunnostuksen aikana vanha laatoitus poistettiin ja tilalle asennettiin akryylimassalattia. Uudessa lattiapinnoitteessa oleva parafiini on tehnyt lattian liukkaammaksi aikaisempaan laattalattiaan verrattuna. Lattian materiaalitoimittajan ja asennuksesta vastaavan yrityksen mukaan ko. lattian ominaispiirre on asennuksen jälkeinen liukkaus, joka häviää vähitellen käytön ja lattian kulumisen myötä. Toimiva akryylimassalattia on uimahalli- ja kylpylätiloissa hyvin kulutusta kestävä, helppohoitoinen ja hygieeninen.

Uimahallin allasosaston lattian siivouksessa käytetään yhdistelmäkoneessa jatkossa karheampaa pesulaikkaa. Tällä tavoin pyritään kuluttamaan lattian pintaa tavanomaisen käytön aiheuttamaa kulumista nopeammin. Mikäli kitkavastus ei parane ja lattiassa ilmenee edelleen liukkautta, tullaan lattiapinta karhentamaan. Mahdollinen lattian karhennus tehdään torstaina 8.10.2020. Uimahalli on tällöin suljettuna 8.10.2020 klo 18 alkaen. Karhennuksen jälkeen uimahalli voidaan avata normaalisti perjantaina 9.10.2020 klo 6.30.

Uimahallin asiakkaita kehotetaan noudattamaan erityistä varovaisuutta allastiloissa kuljettaessa. Uimahallille on toimitettu myös varoituskyltit ja tiedotteet liukastumisvaarasta. Asiakaskokemuksia sekä liukastumisten ja kaatumisten määrää seurataan koko ajan ja toimenpiteisiin ryhdytään tarvittaessa aikaisemmin.

Lisätietoja:
Kiinteistöpäällikkö Jari Ihainen, puh. 0400 860 068
Vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, puh 040 571 6556

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn