Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI toteuttaa maa- ja metsätalousministeriö rahoituksella HYVIS-hankkeen, jossa tavoitteena on rakentaa Suomeen uutta hyvän elämän indeksiä. Kartoitamme kuntien ja kyläyhteisöjen hyvää elämää, siihen liittyviä määrittelyjä ja hyvinvoinnin ja osallisuuden roolia osana kuntien ja paikallisyhteisöjen suunnittelu- ja strategiatyötä

HYVIS-hanke toteutetaan yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskuksen Sami Tantarimäen kanssa. Hankkeen toteutus ajoittuu keväästä 2020 syksyyn 2021. Hankkeen rahoittaa maa- ja metsätalousministeri, Makeran valtakunnallisiin maaseudun tutkimus- ja
kehittämishankkeisiin suunnatuista varoista. Olemme kutsuneet mukaan noin kymmenen kumppanikuntaa, joilta ei edellytetty omarahoitusta. Jämsän kaupunki on tässä tutkimushankkeessa mukana.

Järjestämme keskiviikkona 4.11. klo 16.00 - 18.00 keskustelutilaisuuden. Tilaisuus on kohdistettu jämsäläisestä elämästä kiinnostuneille vaikuttajille, kylätoimijoille ja järjestöaktiiveille. Keskustelua fasilitoi MDI:n asiantuntija Samuli Manu. 

Ohjelma
16.00 Tervetulosanat! kaupunginjohtaja Hanna Helaste
16.05 Kunnat hyvän elämän mahdollistajana - HYVIS-hankkeen esittelyä
Samuli Manu, asiantuntija Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI
16.30 Hyvä elämä Jämsässä - työpajatyöskentelyä 1
16.50 Yhteinen koonti
17.00 Tauko
17.10 Tulevaisuus ja muutos Jämsässä - työpajatyöskentelyä 2
17.30 Yhteinen koonti
17.50 Loppukeskustelut  
18.00 Tilaisuus päättyy

Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan keskusteluun tästä tärkeästä aiheesta!

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, sillä osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittaude tästä linkista.

Lisätietoja:
Anna-Liisa Juurinen, puh. 040 747 7736, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn