Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Nuorten moottoripajatoiminta aloittaa syyskauden tiistaina 14.9. klo 16-18. Moottoripajatoiminta on tarkoitettu 15-17 -vuotiaille nuorille. Nuoret voivat moottoripajalla korjata ja huoltaa mopoja sekä kevytmoottoripyöriä asiantuntevan teknisen ohjaajan avustamana. Jokaisella kokoontumiskerralla on mukana myös vähintään yksi nuoriso-ohjaaja.

Moottoripaja on avoinna joka tiistai ja parittomien viikkojen lauantaina klo 16-18. Moottoripajatoiminta on Jämsän kaupungin nuorisopalveluiden, Jämsän seurakunnan nuorisotyön ja Jämsän 4H-yhdistyksen yhteistyössä järjestämää toimintaa. Moottoripaja sijaitsee Jämsänkoskella (Höylätie 12). Ilmoittaudu toimintaan etukäteen (=varaa huoltopaikka) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Moottoripajalle tulee saapua terveenä ja oireettomana. Suositamme kasvomaskin käyttöä sisätiloissa. Pyydämme nuoria huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta ja noudattamaan riittäviä turvavälejä sekä muita henkilökunnan ohjeita. Moottoripajan yhtäaikainen enimmäishenkilömäärä on 15 henkilöä.

Lisätietoja:
vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki puh. 040 571 6556
nuorisotyönohjaaja, Jämsän seurakunta, Eveliina Uutela puh. 040 805 0026

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn