Jämsän Keskuskatu kesällä 2020

Jämsän kaupungin liikuntasalien sekä ulkoliikuntapaikkojen kesäkauden 2022 vakiovuorohaku on mahdollista ajalla 29.3.-12.4.2022. Myöhässä tulleet hakemukset käsitellään määräaikaan mennessä saapuneiden hakemusten jälkeen.

Kesäajalle 6.6.-21.8.2022 voi hakea vakiovuoroja Jämsänjoen yhtenäiskoulun Paunun yksikön, Jämsänkosken yhtenäiskoulun, Kuoreveden koulun, Koskenpään ja Länkipohjan koulun liikuntasaleille sekä Jämsän liikuntahallille (+ judo- ja nyrkkeilysali).

Ulkoliikuntapaikoille voi tehdä vuorovarauksia ajalle 16.5.-30.9.2022 Jukka Virtasen Pallokentälle, Oinaalan, Paunun, Pappilan, Hallin, Länkipohjan, Myllymäen, Jaatilanrinteen ja Vitikkalan kentille sekä Oinaalan, Länkipohjan ja Särkijärven beach volley-kentille.

Ulkokenttien käyttöönotosta tiedotetaan varaajia tarkemmin lähempänä vuorojen alkua. Jukka Virtasen Pallokentän vuorot jaetaan sarjoissa (11v11) pelaavien joukkueiden kesken.

Kaikkien liikuntatilojen vakiovuorojen hakeminen kesäkaudelle 2022 tapahtuu sähköisessä TIMMI-tilavarausohjelmassa Jämsän kaupungin verkkosivuilta (linkki) tai suoraan nettiselaimen kautta täällä (linkki). Organisaatioasiakkaan (yhdistyksen tai yrityksen puolesta asioivan) on rekisteröidyttävä TIMMI-järjestelmään ja haettava sitä kautta Jämsän kaupungilta lupa järjestelmän käyttöön. Lupavahvistuksen saa yleensä seuraavana arkipäivänä. Yhdistysten ja muiden organisaatioasiakkaiden tulee toimittaa kaupungille nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön toimesta lista henkilöistä, joille voidaan antaa asiointioikeus ko. yhdistyksen/organisaation puolesta asiointiin sisäliikuntatiloja varattaessa. Valtuutuksen voi toimittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ohje vakiovuoron hakemiseen TIMMI-järjestelmän kautta löytyy täältä (linkki).
Käyttäjätunnuksen luomiseen ja organisaation puolesta asiointiin löytyy ohjeet täältä (linkki).

Lisätietoja:

Sisäliikuntatilat vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556 sekä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ulkoliikuntapaikat kaupunginpuutarhuri Mia Järvinen, p. 040 484 9323

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn