Ilmakuva

Alla olevissa yhdistysluettelossa on Jämsän seudun alueella toimivien yhdistysten yhteystietoja ja osoitteita heidän omille sivuilleen. Luetteloissa on vain ne yhdistykset, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa tietojensa julkaisemiseen. Linkit vievät ko. asiayhteyteen eri sivuille www.jamsa.fi -sivustolla.

Yhdistystietoja ja niiden muutostietoja voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ao. yhdistysluettelon sivulta löytyvään osoitteeseen. Tietojen julkaiseminen ja niiden ajantasaisuus on yhdistyksen vastuulla.

Jämsän kaupunkikonsernin ja järjestöjen yhteistyö (pdf)

Yhdistysten järjestämät tapahtumat

Yhdistykset voivat ilmoittaa itse järjestämänsä tapahtumat Jämsän kaupungin tapahtumakalenteriin. Tapahtuman ilmoituksen voi tehdä osoitteessa Lisää uusi tapahtuma.

Oletko jo tutustunut Yhdistystoriin?

Yhdistystori-portaali palvelee Keski-Suomen maakunnan yhdistyksiä, järjestöjä sekä näissä toimivia henkilöitä erilaisissa tiedotukseen, koulutukseen ja yhdistystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa.
Yhdistystori-portaalista löydät Keski-Suomen maakunnan yhdistykset, koulutuksia ja tapahtumia sekä tietoa ja apua yhdistystoimintaan dokumenttien ja linkkien muodossa.
Käy tutustumassa Yhdistystoriin osoitteessa www.yhdistystori.fi.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn