Asiointi

IG-Kuvakisa #HullunaHimokseen

Osallistu Instagramissa (@himosjamsa) kuvakilpailuumme. Ota kuva Himos-Jämsä matkailukohteessa. Postaa kuva tililläsi ja liitä postaukseen #HullunaHimokseen ja #HimosJämsä -tagit. Viisi parasta kuvaa palkitaan! Kilpailuaika on 14.6.-15.8.2021. 

Kilpailun säännöt


Instagram-kilpailun järjestää Jämsän kaupungin matkailu, markkinointi ja viestintä -tulosalue. Osallistumalla kilpailija sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

1. Kilpailuaika on 14.6.-15.8. Arvontaan voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alaikäiset (alle 18-vuotiaat) saavat osallistua huoltajansa suostumuksella.

2. Osallistuminen. Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee postata 14.6.-15.8. välisenä aikana Himokselta tai Jämsästä ottamasi kuva omalle julkiselle Instagram-tilillesi. Liitä postaukseen @himosjamsa, #HullunaHimokseen ja #HimosJämsä -tunnisteet.

3. Voittajien valinta. Voittokuvat valitsee raati, johon kuuluu Jämsän kaupungin sekä mainostoimisto Kidsin edustajia. Kuvan idea ja matkailullisuus ovat kilpailussa etusijalla, mutta arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös ilmaisuun.

4. Palkinto. Valitsemme kaikkien 14.6.-15.8. välisenä aikana @himosjamsa, #HullunaHimokseen ja #HimosJämsä -tunnisteella kuvansa postanneiden joukosta viisi (5) voittajaa. Pääpalkinnon voittaja saa lahjakortin Ravintola Patapirttiin (arvo 50 €) sekä kahdelle hengelle liput HimosAreenalle TAI 1 pv hissiliput Himokselle (voittaja saa valita kumman haluaa). Seuraavat neljä (4) saavat kukin yhdelle henkilölle lipun HimosAreenalle tai 1 pv hissilipun Himokselle.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 6.9.2021 mennessä. Voittajien IG-nimi ja kuvat julkaistaan Himos-Jämsän some-kanavissa (IG, FB, himosjamsa.fi).

Palkintoa ei voida vaihtaa rahaksi ja palkinto riippuu saatavuudesta, eikä se ole vaihdettavissa, neuvoteltavissa eikä palautettavissa.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt:

• Kuva on otettu Jämsän rajojen sisällä
• Kuva on otettu ohjeessa mainitulla aikavälillä
• Palkituilta kuvaajilta tullaan pyytämään originaalitiedostot, jotka tulee toimittaa Jämsän kaupungille

 Kuvien käyttöoikeudet

• Kuva on osallistujan itsensä ottama
• Kuvaajalla tulee olla lupa kuvien käyttötarkoituksen mukaiseen julkaisemiseen kuvissa tunnistettavasti esiintyviltä henkilöiltä
• Jos kuvissa esiintyy alaikäinen alle 18- vuotias henkilö, kuvaajan tulee varmistaa kuvassa esiintyvän lapsen vanhemmilta, että hänellä on oikeus esiintyä julkaistavassa kuvassa
• Jämsän kaupunki saa vapaat käyttöoikeudet kilpailuun lähetettäviin kuviin. Käyttöoikeus koskee Jämsän kaupunginmarkkinointia ja viestintää eri medioissa ilman erillistä suostumusta ja korvausta rajoittamattoman ajan. Jämsän kaupunki mainitsee kuvien yhteydessä kuvaajan IG-nimen.
• Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla
• Kuvien luovuttaminen kolmansille osapuolille on kielletty

Tämän kilpailun tuormaristoon osallistuneiden henkilöiden ja heidän perheenjäsentensä kuvat rajataan pois kilpailusta.

Facebook ja Instagram eivät ole osallisina kilpailussa. Kysymykset ja tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kilpailun tietosuojalomake

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn