Asiointi

Somekampanja

Osallistu Jämsän kaupungin ”Muuallakin voi asua, mutta miksi?” –somekampanjaan. Kerro ja näytä, miten Jämsä on tehnyt sinuun vaikutuksen tai jäänyt muuten mieleen. Postaa kuvasi julkisena Facebookissa tunnisteilla #jämsä #jäämieleen ja osallistu palkintojen arvontaan.

Kilpailun säännöt

Osallistumalla sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

 1. Kampanja-aika on 24.3. – 11.4.2021. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alaikäiset (alle 18-vuotiaat) saavat osallistua huoltajansa suostumuksella.
 2. Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee postata Facebookissa 24.3.- 11.4.2021 välisenä aikana Jämsästä ottamasi kuva. Liitä postaukseesi #jämsä #jäämieleen- tunnisteet.
 3. Voittajien valinta. Voittokuvat valitsee Jämsän kaupungin ja KMG Turun edustajat. Kuvan ideana on kertoa ja näyttää, miten Jämsä on tehnyt sinuun vaikutuksen tai jäänyt mieleesi.
 4. Valitsemme kaikkien 24.3.- 11.4.2021 välisenä aikana Facebookiin #jämsä #jäämieleen – tunnisteella postanneiden joukosta viisi (5) voittajaa. Pääpalkinnon voittaja saa 100€ lahjakortin ja loput 50€ lahjakortin paikalliseen liikkeeseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä se ole vaihdettavissa, neuvoteltavissa eikä palautettavissa.

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti huhtikuun loppuun mennessä. Voittajien nimet ja kuvat julkaistaan Jämsän kaupungin some-kanavissa.

Osallistumalla hyväksyt nämä säännöt

 • Kuva on otettu Jämsän rajojen sisällä.
 • Kuva on otettu ohjeessa mainitulla aikavälillä.
 • Palkituilla kuvaajilta tullaan pyytämään originaalitiedosto, joka tulee toimittaa Jämsän kaupungille.

Kuvien käyttöoikeudet

 • Kuva on osallistujan itsensä ottama.
 • Kuvaajalla tulee olla lupa kuvien käyttötarkoituksen mukaiseen julkaisemiseen kuvissa tunnistettavasti esiintyviltä henkilöiltä.
 • Jos kuvissa esiintyy alaikäinen alle 18-vuotias henkilö, kuvaajan tulee varmistaa kuvassa esiintyvän lapsen vanhemmilta, että hänellä on oikeus esiintyä julkaistavassa kuvassa.
 • Jämsän kaupunki saa käyttöoikeudet kilpailuun lähetettäviin kuviin. Käyttöoikeus koskee Jämsän kaupungin markkinointia ja viestintää eri medioissa ilman erillistä suostumusta ja korvausta rajoittamattoman ajan.
 • Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.
 • Kuvien käyttöoikeuden luovutuksesta kolmannelle osapuolelle pyydetään kuvaajan lupa.

Facebook ei ole osallisena arvonnassa.
Tietosuoja: Informointi henkilötietojen käsittelystä 1 Tietosuoja-asetus 2016/679 (13 ja 14 artikla) (pdf)

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn