Jokivarren puukoulu

Koulutyö käynnistyi Jämsän vanhimmassa koulurakennuksessa vuonna 1884 ja jatkui yhtäjaksoisesti vuoteen 2015. Monet oppilaspolvet ehtivät aloittaa opinpolkunsa Jokivarren koululla.

Koulutyö käynnistyi Jämsän vanhimmassa koulurakennuksessa vuonna 1884 ja jatkui yhtäjaksoisesti vuoteen 2015. Monet oppilaspolvet ehtivät aloittaa opinpolkunsa Jokivarren koululla.

Puukoulun osoite on Kelhänkatu 8. Se sijaitsee samassa pihapiirissä yhdessä Jämsän lukion sekä työväen- ja musiikkiopiston kanssa.

Koulu on remontoitu kokonaisuudessaan vanhaa rakennusta kunnioittaen. Arvorakennus ei enää palaa pysyvään koulukäyttöön, vaan tilat ovat kaupungin, järjestöväen ja yksityistilaisuuksien pitoon tarkoitettuja toimitiloja.

Tilojen vanhat kalusteet ovat pääosin lakkautetun Längelmäen kunnan kunnantoimistoista. Taideteokset kaupungin taidekokoelmasta.

Tarkista tilojen kuvauksista tarkemmat tiedot tiloista ja varustelusta. Pyörätuoliluiska on talon etupuolen oikean puoleisen ulko-oven kohdalla.

Tilat

Palmroth (Sali)
Pinta-ala 183 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 70 henkilöä, kalustamattomana 180 henkilöä. Videotykki, valkokangas, televisio, flyygeli, pieni puhujapöytä, esittäjän pöytä av-liitäntöineen. Tuolien/pöytien määrä tilattavissa erikseen. Tuoleja on varastossa 54 kpl ja pöytiä 19.

Malliluokka, jossa piano
Malliluokka, vakiokalusteineen.
Pinta-ala 34 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 14 henkilöä

Omatoimikahvio
Kokoustilojen omatoimikahvion keittiö kokoustilojen Lydia ja Viljo välissä on vapaasti käytettävissä kahvituksia varten. Kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi-pakastin, tiskikone, ei astioita. Jämsän Aterialta voi tilata myös tähän tilaan kokouskahvituksen. Jos ette ole tilanneet Jämsän Aterialta erikseen kahvitusta tms. pyydetään siivoamaan kahvittelun jäljet.

Kokoustila Emil
Pinta-ala 30 m² – suurin sallittu henkilömäärä vakiokalustettuna 10 henkilöä. Televisio/näyttö.

Kokoustila Lydia
Pinta-ala 46 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 25 henkilöä. Televisio/näyttö.

Kokoustila Viljo
Pinta-ala 23 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 11 henkilöä. Televisio/näyttö.

Kokoustila Ester
Pinta-ala 30 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 10 henkilöä. Televisio/näyttö.

Aula ja kahvila
Pinta-ala 63 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 30 henkilöä, kalustamattomana 50 henkilöä. Aulan keittiön käyttö vaatii erikseen laskutettavan Jämsän Aterian järjestämän käyttökoulutuksen ja tilan jälkitarkastuksen. Kahvituksen/tarjoilun voi tilata myös Jämsän Aterialta.

Hinnoittelu

  • Kokoustilat, järjestöt 18 € / h
  • Kokoustilat, yritykset/yksityiset 26 € / h
  • Sali, järjestöt, ma-pe 22 € / h
  • Sali, järjestöt, la-su 30 € / h
  • Sali, yritykset/yksityiset, ma-pe 44 € / h
  • Sali, yritykset/yksityiset, la-su 60 € / h
  • Sali, yksityistilaisuudet 160 € / tapahtuma
  • Siivous, pakollinen 50 € / tapahtuma
  • Kalusteiden siirrot 40 € / tapahtuma
  • Laitoskeittiö 100 € / tapahtuma, sisältää koneiden opastuksen ja tilojen jälkitarkastuksen

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.