Jokivarren puukoulu

Koulutyö käynnistyi Jämsän vanhimmassa koulurakennuksessa vuonna 1884 ja jatkui yhtäjaksoisesti vuoteen 2015. Monet oppilaspolvet ehtivät aloittaa opinpolkunsa Jokivarren koululla.

Koulutyö käynnistyi Jämsän vanhimmassa koulurakennuksessa vuonna 1884 ja jatkui yhtäjaksoisesti vuoteen 2015. Monet oppilaspolvet ehtivät aloittaa opinpolkunsa Jokivarren koululla.

Puukoulun osoite on Kelhänkatu 8B. Kulku Seppolantien kautta, Pysäkki-grillin risteyksestä. Parkkipaikkoja on lukion ja entisen kaupungintalon yhteydessä. Se sijaitsee samassa pihapiirissä yhdessä Jämsän lukion sekä työväen- ja musiikkiopiston kanssa.

Koulu on remontoitu kokonaisuudessaan vanhaa rakennusta kunnioittaen. Arvorakennus ei enää palaa pysyvään koulukäyttöön, vaan tilat ovat kaupungin, järjestöväen ja yksityistilaisuuksien pitoon tarkoitettuja toimitiloja.

Tilojen vanhat kalusteet ovat pääosin lakkautetun Längelmäen kunnan kunnantoimistoista. Taideteokset kaupungin taidekokoelmasta.

Tarkista tilojen kuvauksista tarkemmat tiedot tiloista ja varustelusta. Pyörätuoliluiska on talon etupuolen oikean puoleisen ulko-oven kohdalla.

Varaukset

Varaushakemukset Timmi-varausjärjestelmän kautta: Siirry Timmi-tilavarausohjelmaan tästä!  Jos varaat tilaa yhdistyksen/yrityksen nimissä, niin rekisteröidy ensin henkilökohtaisesti ja sen jälkeen myös yhteisökäyttäjäksi. Yhteisökäyttäjät vahvistetaan aina ensin ja sen jälkeen voit tehdä Puukoulun tiloihin  varaushakemuksen. Varausvahvistuksen teemme suoraan yhdistykselle ja sitä kautta hoidetaan laskutuskin.

Tai neuvonnan Raitti, Keskuskatu 2-4 (Forum), 42100 Jämsä
puh. 040 825 2797, ma – pe klo 9 – 15
puukoulu@jamsa.fi

Kahvila Koulun tila, yrittäjä Jaana Lyyra, p. 050 041 6204

Tilat

Palmroth (Sali)
Pinta-ala 183 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 70 henkilöä, kalustamattomana 180 henkilöä. Videotykki, valkokangas, televisio, flyygeli, pieni puhujapöytä, esittäjän pöytä av-liitäntöineen. Tuolien/pöytien määrä tilattavissa erikseen. Tuoleja on varastossa 52 kpl ja pöytiä 18.

Malliluokka, jossa piano
Malliluokka, vakiokalusteineen.
Pinta-ala 34 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 14 henkilöä

Omatoimikahvio
Kokoustilojen omatoimikahvion keittiö kokoustilojen Lydia ja Viljo välissä on vapaasti käytettävissä kahvituksia varten. Varustus: kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi-pakastin, tiskikone, ei astioita. Kahvittelun jäljet pyydetään siivoamaan.

Kokoustila Emil
Pinta-ala 30 m² – suurin sallittu henkilömäärä vakiokalustettuna 10 henkilöä. Televisio/näyttö.

Kokoustila Lydia
Pinta-ala 46 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 25 henkilöä. Televisio/näyttö.

Kokoustila Viljo
Pinta-ala 23 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 11 henkilöä. Televisio/näyttö.

Kokoustila Ester
Pinta-ala 30 m² – suurin sallittu henkilömäärä kalustettuna 10 henkilöä. Televisio/näyttö.

Kahvila Koulu
Pinta-ala 63 m² – kahvittelemaan mahtuu n. 40 henkilöä, suurin sallittu henkilömäärä 50 henkilöä. Kahvilan ja aulan yrittäjänä toimii Jaana Lyyra. Tämän tilan varaukset sekä kahvitus/ruokailutilaukset puukoulun tiloihin puh. 0500 416 204 tai jaana.lyyra@eeposgroup.fi

Hinnoittelu

  • Kokoustilat, järjestöt 18 € / h
  • Kokoustilat, yritykset/yksityiset 26 € / h
  • Sali, järjestöt, ma-pe 22 € / h
  • Sali, järjestöt, la-su 30 € / h
  • Sali, yritykset/yksityiset, ma-pe 44 € / h
  • Sali, yritykset/yksityiset, la-su 60 € / h
  • Sali, yksityistilaisuudet 160 € / tapahtuma
  • Siivous, pakollinen 50 € / tapahtuma
  • Kalusteiden siirrot 40 € / tapahtuma
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Jaa sosiaalisessa mediassa