Timmi-tilavarausjärjestelmä

Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata Jämsän kaupungin tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin, koulutuksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Järjestelmän kautta voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisenä asiakkaana (tällöin mahdollisuus myös maksaa verkossa varaus) tai hakea yksittäistä tai vakiovuoroa kaupungin ohjeistuksen ja aikataulun mukaisesti.

Järjestelmän kautta voit maksaa myös Länkipohjan ja Kuoreveden kuntosalien käyttömaksut kätevästi verkossa. Timmi -järjestelmän kautta ilmoittaudutaan myös uimahalli Koskikarassa järjestettäviin lasten uimakouluihin.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta, muokata omia hakemuksiasi, sekä perua tekemiäsi varauksia koulujen, oppilaitosten ja kaupungin tiloista. Näet varaustilanteet aina reaaliaikaisina. Ensimmäisellä kerralla järjestelmään kirjaudutaan Suomi.fi tunnistautumisen kautta.

 • Hae käyttövuoroa hyvissä ajoin, viimeistään 7 vuorokautta aiemmin, jos hakemus joudutaan  käsittelemään ja jotta saat varausvahvistuksen ennen käyttöpäivää.  Yksittäiset varaukset, jotka maksetaan järjestelmässä voi tehdä vaikka samana päivänä.

  Tiloissa tai tilaisuuksissa, jossa tarvitaan jotain palvelua (opastusta av-välineisiin, tuolien kantamista saliin, yms) hakemus tulee tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin. Isoissa tapahtumissa on varauduttava hakemusten pitempään käsittelyaikaan ja mahdollisesti hakemuksen tekemiseen puhelimitse suoraan kyseisestä kiinteistöstä.

  Hakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin eikä loma-aikoina.
  Tilojen käyttömaksuista päättää kaupungin tilasta vastuussa oleva organisaatio.

 • Vuoron varannut ei saa luovuttaa käyttövuoroa edes tilapäisesti toiselle taholle ilman tilan vastaavan tahon antamaa lupaa. Vuoron vastuuhenkilön on oltava vähintään 18-vuotias.
  Järjestö (y-tunnus) voi olla järjestelmässä vain kerran. Järjestön alle voidaan lisätä useita vastuuhenkilöitä vastaamaan omista varauksista.

 • Tilojen käyttäjä vastaa tilojen asiallisesta käytöstä ja luovuttaa tilat vastaavassa kunnossa kuin ennen käyttöä. Keittiötiloissa tilojen vastuuhenkilö tarkastaa, että tilat ovat asianmukaisessa kunnossa. Tilat siivotaan kohteessa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Ylimääräisestä siivouksesta aiheutuvat kustannukset laskutetaan käyttäjältä erikseen. Mahdollisesta lisäsiivouksen tarpeesta tulee ilmoittaa etukäteen ja siitä laskutetaan hinnaston mukaisesti. Osaan tiloihin kuuluu pakollinen siivousmaksu. Mikäli vuokraaja käyttää tiloissa olevaa tiskikonetta tulee se tyhjentää vuokrauksen päättyessä.

  Vuokralainen on velvollinen omalla kustannuksella hankkimaan tilaisuuden järjestämiseen tarvittavat mahdolliset viranomaisten luvat. Mahdollisista tilapäisistä rakenteista tulee mainita varauksen yhteydessä lisätietokentässä. Lavasteet ja tehosteet, joissa käytetään avotulta (pitää sisällään kynttilät) tai pyrotekniikkaa, ovat kiellettyjä ilman vuokranantajan kirjallista lupaa. Vuokralainen vastaa kaikista tilassa esitettävien teoksien tekijänoikeudellisista sopimuksista. Majoittauduttaessa hakijan on laadittava pelastussuunnitelma, varmistettava, että tiloissa on toimiva palovaroitin, sekä järjestettävä ympärivuorokautinen valvonta.

  Vuokranantaja pidättää oikeuden arvioida järjestettävän tilaisuuden ohjelman soveltuvuutta sekä tilan että kyseisen ajankohdan kannalta. Tällöin huomioidaan mm. talossa järjestettävät muut tilaisuudet/ tapahtumat, henkilöstötarpeet, mahdolliset pyhäpäivät sekä avoimien ja suljettujen tilaisuuksien määrä/suhde.

  Tupakkalain 74 §:n 2 mukaan tupakoida ei saa:
  1) rakennuksen, kulkuneuvon tai muun vastaavan paikan sisätiloissa, jotka ovat yleisön tai työntekijöiden käytettävissä taikka elinkeinotoiminnassa tuotettujen tai julkisten palvelujen tarjoamista varten asiakkaiden käytettävissä;
  2) ulkotiloissa järjestettävien yleisten tilaisuuksien katoksissa tai katsomoissa taikka muissa tilaisuuden seuraamiseen välittömästi tarkoitetuissa tiloissa, joissa osallistujat oleskelevat paikoillaan;
  3) päiväkotien taikka esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten ulkotiloissa.

  Savutonta tupakkatuotetta ei saa käyttää päiväkotien taikka esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisä- tai ulkotiloissa.

 • Vuokraaja voi halutessaan tehdä tilauksen ruokatarjoilusta Ruokapalvelukeskus Arinasta p. 040 139 7005.
  Mikäli tarvitset lisäpalveluita, esimerkiksi opastusta av-välineiden käyttöön, tuolien asentamista saliin tilaisuutta varten, tulee sinun olla yhteydessä tilaa hallinnoivaan tahoon hyvissä ajoin ennen tilaisuutta (7 päivää).

 • Ei vielä valmis!

   

  Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen.
  Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun olet henkilökohtaisesti vastuussa varauksesta ja laskusta.
  Rekisteröityessäsi organisaation (yhdistyksen, yrityksen, toiminimen) edustajana, täytä hakemukseen Y- tai rekisteritunnus. Jos kumpaakaan tunnusta ei ole, laskun saajan henkilötunnus vaaditaan. Jos organisaatiolla ei ole omaa laskutusosoitetta, valitse rekisteröitymishakemukseen itsesi tai toinen henkilö maksajan yhteyshenkilöksi.
  Rekisteröityessäsi Timmin käyttäjäksi hyväksyt yhteystietojesi käyttämisen tiedotteiden lähettämiseen.

  Timmi käyttäjäksi rekisteröityminen: timmi.jamsa.fi

  GDPR tietosuojaseloste Timmi järjestelmästä.