Golf Himoslomat

english
Himoslomat GolfKesällä Himoksen valkeat rinteet vaihtuvat golfkentän viheriöihin. Himoksen täysimittainen, 18-reikäinen par-72 golfkenttä tarjoaa haastetta niin aloittelijoille kuin lajin harrastajillekin. Kenttää kunnostetaan ja kehitetään jatkuvasti vastaamaan käyttäjien toiveita. Harjoituslyöntialueena toimii laaja vesirange. 118 hehtaarin alueella mutkitteleva, 6 kilometrin pituinen kenttä tarjoaa loistavat peliolosuhteet kauniissa luontomaisemissa.

Himoksella golfin pelaaminen ei edellytä kentän osakkuutta vaan kenttä toimii Pay & Play -periaatteella. Pelaamaan pääsee siis minkä tahansa golfseuran jäsen, jolla on tasoituskortti eli niin sanottu golfin ajokortti, Green Card. Lajiin voi tutustua helposti avoimien ovien päivänä. Ensikertalaiset voivat saada oman tasoituskorttinsa golfin alkeiskurssilla, Himoksen kokeneiden opettajien ohjauksessa. Kesäisin kentällä pelataan lukuisia golfkilpailuja, joita voi seurata vaikka lomamökin terassilta.

Himos Golf / HimosResort

18-väyläinen golfkenttä aivan Himoksen laskettelurinteiden kupeessa. Kenttä on saanut hyvää palautetta erityisesti vaihtelevasta ja haastavasta maastostaan. Välinevuokraus, Golf Pro Shop, ohjattuja golfkursseja, -kilpailuja ja pelaamisen riemua.
Osoite: Länsikeskuksentie 9, 42100 Jämsä
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
arrow roundwww.himosgolf.fi

Himoswing golfsimulaattorihalli

Golfsimulaattori, jolla voi harjoitella golfin peluuta ympäri vuoden, säästä riippumatta.
Osoite: Varastotie 7c, 42100 Jämsä
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
arrow roundwww.himoswing.fi

Tiedot on julkaistu yrityksistä saatujen tietojen perusteella. Päivityspyynnöt sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn