Himos

english

Tapahtumia HimoksellaHimoksen matkailukeskus on Jämsän merkittävin matkailukohde, jossa riittää vauhtia ja menoa ympäri vuoden. Himokselta löytyvät Etelä- ja Keski-Suomen suurimmat ja monipuolisimmat rinteet. Himos on ollut jo vuosia yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista. Kesällä Himoksessa golfataan, pyöräillään, nautitaan upeasta luonnosta ja juhlitaan Himos festivaaleilla.

Laskettelun ja hiihdon lisäksi Himoksen talvilomaan kuuluvat huskyajelut, moottorikelkkasafarit, retkiluistelu ja monipuoliset lasten tapahtumat. Himos Areena viihdyttää Suomen huippuartisteilla alkusyksystä kevääseen asti.

arrow roundRinnekartta
arrow roundHimoksen rinneinfo
arrow round
Himos Areenan ohjelmisto 
arrow roundHimoksen hiihtokeskus
arrow roundHimos Keskusvaraamo
arrow roundGolfkenttä
arrow roundMajoitus Himoksella
arrow roundRinnetapahtumat

Kesän riemua ja upeita maisemia

Kesäviikonloppuisin Himoksen sadat mökit täyttyvät festivaalien ja suurtapahtumien vieraista. Myös seudulla järjestettävät Neste Rally Finland, FinnMetko messut ja monet muut tapahtumat näkyvät Himoksella. Himoksen festarit ovat monelle kesän kohokohta!

Kesällä Himoksen rinteiden kupeessa aukeaa upea 18-reikäinen golfkenttä. Kenttä toimii pay&play -periatteella – tarvitset vain greencardin ja senkin saat suoritettua Himoksella. Golfkentän upeissa maisemissa viihtyy keväästä pitkälle syksyyn. Ja kun kausi on ohi, Jämsässä voit jatkaa golfharrastustasi Himoswingin golfsimulaattorilla. Rinteiden juurella mutkitteleva, täysimittainen frisbeegolfkenttä tarjoaa liikunnan riemua kaiken ikäisille.

Elämyksellisiä makunautintoja

Himos alueen lähettyvillä olevat uniikit ravintolat kutsuvat luokseen maittavien lihapatojen ääreen. Ravintola Hirvikartanon Hirvitarhassa näet hirviä, peuroja ja poroja lähietäisyydeltä. Patapirtillä saa maistella Uusi-Yijälän viinitilan tilaviinejä ja lähiruokaa.

arrow roundVinkkejä lomallesi Jämsän matkailuinfosta!
arrow roundTilaa Himos & Jämsä matkailuesite

Kaikki palvelut lähellä

Himos sijaitsee aivan Jämsän keskustan kupeessa, joten kaikki Jämsän keskustan palvelut ovat vain reilun viiden minuutin ajomatkan päässä (8 km). Himos-loman viihdykkeeksi Jämsän seudulta löytyy uimahalli, jäähalli, kuntosaleja, elokuvateatteri, harrastajateattereita, taidegallerioita, museoita, konsertteja, hyviä ravintoloita sekä mielenkiintoisia erikoismyymälöitä sekä monipuolisia marketteja.

arrow roundHimoksen palvelut pähkinänkuoressa

Tervetuloa Himokselle!

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn