Kotipihassa

Tiesitkö ?

Jämsän alueella on kaikkiaan melkein neljä ja puoli tuhatta loma-asuntoa. Näistä vuokrattavia lomamökkejä on noin neljäsataa. Himoksen alueella kaikista loma-asunnoista sijaitsee noin 400 kpl. Toisin kuin voisi luulla, Koskenpäällä on loma-asuntoja vieläkin enemmän liki 550 kpl ja Längelmäelläkin 500 kpl.

Jämsän kaupungin uudella loma-asuntoalueella Himoslehtelässä on tarjolla muutaman kymmentä tonttia. Muita kaupungin omistamia loma-asuntotontteja Jämsässä ei ole.

Lomalaisen hyvä tietää

Vapaa-ajan vietto
Vuoden aikana on monenlaisia tapahtumia niin asukkaille kuin lomalaisillekin. Vieraspaikkakuntalaiset löytävät loma-ajan aktiviteetit
ja tapahtumat helpoiten Matkailu-sivustolta.

Terveyshuollon palvelut
Välitöntä ja kiireellistä hoitoa tarvitsevat voivat sairauden luonteesta riippuen hakeutua Jokilaakson sairaalan ensiapuun, jossa hoidetaan myös ulkokuntalaisen akuutteja sairauksia ja pieniä tapaturmia.
Tärkeät päivystysnumerot löytyy sivulta Ensiapu- ja kriisipäivystys.

Turvallisuus on tärkeää
Vapaa-ajan asumisessa on voimassa samat turvallisuussäännöt kuin vakituisissa asunnoissa, esim. palovaroitin on pakollinen. Vapaa-ajan asunnon nuohous on myös hyvä muistaa. Nuohoojat löytyy sivulta Nuohous.

Jätehuolto
Jätehuollosta tietoa saat Jämsän Jätehuollon sivuilta.

Himos-Infra Oy
Himoksen alueen vesihuoltoa hoitaa Himos-Infra Oy.
Lisätietoja  Jämsän Vesi liikelaitoksen sivuilta.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn